img

Bionda Heeringa

Fotografe in Delft

Hallo, ik ben Bionda Heeringa, sinds 1999 verloskundige en sinds 2006 baby-fotograaf. Ik heb een leuke studio in Delft, waar ik zwangeren, pasgeborenen, babies en kinderen fotografeer.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Verloskundige achtergrond

Door mijn verloskundige achtergrond weet je zeker dat jij en je kleintje in goede handen zijn en je mag bij mij tijdens de fotoshoot altijd vragen stellen over je buik of over je kindje.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Zeker met een pasgeboren baby wil je natuurlijk dat een fotoreportage goed verzorgd en veilig is. En jullie als kersverse ouders worden lekker in de watten gelegd. Ik hoor mijn klanten vaak zeggen dat de foto’s prachtig zijn, maar dat ook de shoot zelf zo’n leuke ervaring is. Je krijgt even alle gelegenheid om heel relaxed van je kindje te genieten. En tussendoor is natuurlijk altijd mogelijkheid om te voeden, verschonen en knuffelen.

Leuk en veilig eerste uitje

Ik fotografeer in mijn mooie studio in Delft, waar alles klaarstaat voor jou en je kindje. Een newborn-shoot is meestal rond tien dagen na de bevalling. Geloof me: als moeder ben je er dan ook wel aan toe om het huis uit te gaan en weer eens iets te ondernemen. Een shoot bij mij is dan een heel leuk uitje, echt een klein feestje, waar je onder deskundig oog kunt genieten.

Jij en je buik mooi in beeld

Ook als je met je zwangere buik op de foto wilt word je heerlijk vertroeteld. Ik zorg echt dat jij op je allermooist op de foto komt. Je wordt vanaf begin tot eind begeleid, zodat je vol zelfvertrouwen stralend in beeld komt.

Opleiding en ervaring

Ik fotografeer sinds 2006 en heb diverse aanvullende cursussen en opleidingen gedaan, in binnen- en buitenland en blijf mezelf, mijn materiaal en studio steeds vernieuwen. Er valt altijd iets nieuws te leren. Of dat nou een methode is om een baby lekker in te wikkelen of een techniek om een mooie doek zelf te breien of het nieuwste model camera of bewerk-software: ik ben er altijd mee bezig.

Accessoires

En over materiaal gesproken: je kunt bij mij kiezen uit honderden handgemaakte, unieke accessoires om tijdens de shoots te gebruiken. Zo zijn er heerlijke wollen mutsjes, rustieke mandjes en achtergronden in alle kleuren. Voor zwangeren beschik ik over speciale jurken, doeken en tops.

Relaxed

Shoots bij mij zijn relaxed. Ik werk niet met een strak schema en ik ga altijd uit van jouw wensen: wil je graag veel accessoires: dat kan. Of wil je meer aan naturel stijl shoot: ook prima. En een mix? Natuurlijk. Er zijn hapjes en drankjes en je zult je hier snel thuis voelen. Wil je even afgezonderd of liggend voeden? Geen probleem.

Passievol

Mijn werk is echt mijn passie. Dit is geen 9-tot-5-baan. Ik ben altijd op zoek naar spullen, inspiratie en ideeën. Ik vind niets leuker dan een pasgeboren baby heerlijk te vertroetelen, warm in een fijne pose te leggen en dan twee ontroerde ouders vol zien schieten. Of de liefde te zien die soms al van het schermpje van mijn camera af kan spatten als een kersverse moeder haar kindje kust. Vaak heb ik nog niet eens een foto gemaakt, ben ik alleen nog bezig met de voorbereidingen en hoor ik de ouders zeggen: ‘Ik vind het nu al leuk!’

Meemaken?
Spreekt mijn manier van werken je aan? Maak een afspraak via mijn website of bel gerust en vrijblijvend als je nog vragen hebt. Ik sta voor je klaar!

Contactgegevens
Bionda Heeringa
Fotograaf/verloskundige (niet praktiserend)
Onszelf Fotografie
Delft
www.onszelf.nl
0624617151
bionda@onszelf.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!