img

Aukje van Rossum

Fotografe

Mijn naam is Aukje (1991) en ik woon in Rotterdam. De mooie dingen van het leven zijn de onderonsjes, het lachen, het huilen en natuurlijk de liefde. Om met mijn camera voor even dicht bij iemand te komen staan en deze momenten te mogen delen en vast te leggen vind ik het mooiste wat er is.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Het idee voor kraamfotografie is ontstaan na de geboorte van mijn dochter June (2017). Tussen de duizenden foto's die ik in de eerste maanden maakte zat er nauwelijks een spontane foto van haar en mij tussen, laat staan van ons drieën. Dit zijn momenten in het leven die je wilt koesteren, voor jezelf maar ook zeker voor jouw kleintje. En ja, het cliché is waar, het gaat allemaal zó snel!

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Na jaren ervaring als bruids- en familiefotograaf heb ik ervaring met mensen op hun gemak stellen, spontaniteit ontlokken en situaties vastleggen zoals ze voelen in plaats van hoe ze er uit zien. Ik geloof dat mijn foto’s een succes zijn als het de mensen die er op staan ontroert en terugbrengt naar het moment van de opname.

Genoeg over mij! Ik ben benieuwd naar jou! Neem contact met me op en dan spreken we af voor een kop koffie en een babbel.

Aukje Simone van Rossum
06 17 33 77 90
www.kraamfotografie.nl
aukjesimone@gmail.com

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!