img

Anouk Cappuyns

Doula, zwangerschapsyoga docente en - masseuse in Rijswijk

Mijn naam is Anouk Cappuyns. Ik woon in Den Haag, maar mijn zachte tongval verraadt nog altijd mijn Belgische afkomst. Naast mijn doula werk, zwangerschapsyoga/postnatale yoga en zwangerschapsmassage geef ik ook verschillende behandelingen zoals bv: Stuitbehandeling, Spinning babies consult, Je baby uitnodigen om te komen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Heel mijn leven ben ik bezig geweest met de werking van het menselijk lichaam. Als professioneel danseres, als sportmasseuse en sinds 2010 ook als persoonlijk begeleidster van zwangere vrouwen. Ik heb altijd speciale belangstelling gehad voor zwangerschap en geboorte. Via mijn massagewerk kwam ik regelmatig in contact met zwangere vrouwen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Het masseren van een aanstaande moeder vond ik altijd iets heel bijzonders. Ik ben me daarom gaan specialiseren en heb de opleiding zwangerschapsyoga docente gevolgd. Om ook tijdens de bevalling meer voor vrouwen te kunnen betekenen, heb ik tevens de opleiding doula volbracht. Ik blijf mij ook elk jaar bijscholen met internationale workshops en werk met de nieuwste technieken. Inmiddels ben ik ook de eerste herkende Spinning Babies Parent Educator in Nederland.

Contactgegevens

Naam: Anouk Cappuyns
Beroep: Doula, zwangerschapsyoga docente en - masseuse
Naam bedrijf: Fijne Geboorte
Gevestigd: Rijswijk
Website: www.fijnegeboorte.nl
Telefoonnummer: 06-14420867

E-mail: info@fijnegeboorte.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!