img
Kanaal: Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat
Dit is het kanaal van Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat in Amsterdam. Onze praktijk telt drie vaste vroedvrouwen (verloskundigen) en een assistente. Naast deze vaste medewerkers hebben we ook waarneemsters die ons vervangen bij vakantie, verlof of ziekte. We bieden ook regelmatig een stageplaats aan studenten van de Verloskunde Academie. Het voordeel van werken in een team is dat wij elkaar aanvullen en scherp houden. We hebben regelmatig overleg, intervisie en bijscholing zodat we de kwaliteit van onze zorg hoog houden. Daarnaast hebben we voldoende tijd voor ons privéleven, zodat we fris en gemotiveerd blijven.

Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat

Welkom hier op het zwangerenportaal. Wij zijn Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat uit Amsterdam West (Westerpark). Woon je in Amsterdam Westerpark (Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt), de Houthavens, Centrum, Bos en Lommer, Oud West, de Baarsjes of Slotermeer dan ben je van harte welkom bij onze praktijk. Wij begeleiden je zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een persoonlijke, professionele en nuchtere manier.

Onze praktijk:

Wij zijn een kleinschalige praktijk met betrokken, nuchtere verloskundigen met veel ervaring. We nemen graag de tijd om je persoonlijke zorg te bieden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We houden dagelijks spreekuur op onze hoofdlocatie (van der Hoopstraat 40A) en ook wekelijks op onze tweede locatie bij het gezondheidscentrum op de Spaarndammerstraat 73h.

Onze praktijk telt drie vaste vroedvrouwen (verloskundigen) en een assistente.

Het team:

  • Sophie Buitenkant
  • Froukje Jorissen
  • Samie Zijlstra

Onze assistente:

  • Karin Caransa

Wat kan je van ons verwachten?

Je kan bij ons terecht als je een kinderwens hebt en voor begeleiding bij je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Wij zijn ervaren vroedvrouwen die jou (en je partner) kundig en persoonlijk bijstaan.

Wij geven jullie graag persoonlijke aandacht en nemen daarvoor bijvoorbeeld extra de tijd op het spreekuur om al jullie vragen te beantwoorden.

Samen met een aantal andere praktijken in Amsterdam West hebben wij ons eigen echocentrum, Echo Amsterdam. We werken nauw samen met een lactatiekundige, een diëtiste en een coach.

Je kan je hieronder direct aanmelden en neem vooral ook een kijkje op onze website www.vroedvrouwen.nl voor meer informatie over ons en onze praktijk.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!