img
Kanaal: Verloskundigepraktijk Natuurlijk bij Jeanny
Dit is het kanaal van Verloskundigepraktijk Natuurlijk bij Jeanny. De praktijk is gevestigd in Hoeve de Ommekeer te Simpelveld. De hoeve is zeer centraal gelegen, in de nabijheid van Asielzoekerscentrum Heerlen en het crematorium. Ik ben Jeanny, vroedvrouw en ik werk solo in deze praktijk. Dat betekent dus één zorgverlener gedurende heel je zwangerschap, bevalling en kraambed.

Verloskundigepraktijk Natuurlijk bij Jeanny

Hallo! Wat leuk dat je dit portaal bezoekt! Ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Jeanny van de Kuit. Moeder van 2 zonen en één dochter.

Ik ben in 2012 afgestudeerd als vroedvrouw. Hoewel de keuze voor verloskunde op mijn pad gekomen is als een ‘tweede carrière’, werd voor mij vanaf het eerste contact met zwangere vrouwen en hun partner duidelijk dat hier mijn hart lag!

Deze speciale periode in een mensenleven heeft altijd al diepe indruk op me gemaakt. Iedere zwangerschap en bevalling begeleid ik met veel passie en toewijding. De ‘kracht en de schoonheid van de natuur’ tijdens een zwangerschap maar zeker ook tijdens een geboorte weet me steeds weer te verwonderen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe een klein vruchtje uitgroeit tot een prachtig kind en hoe twee mensen uitgroeien van koppel tot ouders. Ik voel me een bevoorrecht mens om telkens weer deel uit te mogen maken van deze intieme, unieke gebeurtenis in een mensenleven.

Zijn jullie zwanger en op zoek naar 1 op 1 begeleiding, neem dan contact met mij op.

Hier vind je meer over mijn visie op de zorg rondom zwangerschap en bevalling.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!