img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. Wij werken in een vast team van 5 verloskundigen. Zo kunnen we 365 dagen voor jullie klaar staan middels 24-uurs spoeddiensten waarin we thuis- en poliklinische bevallingen begeleiden en andere acute zorg leveren. Voor de begeleiding van een miskraam zijn we altijd bereikbaar. Verder zijn er 4 a 5 dagen per week spreekuur, met een avond per week een echospreekuur.

Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht

Een zwangerschap is een bijzondere en enerverende periode in je leven, waar wij je als verloskundigen graag bij begeleiden. Een verloskundige begeleidt de gezonde zwangere. Met gezond bedoelen we een zwangere waarbij geen complicaties zijn of te verwachten zijn.

Onze verloskundigenpraktijk

Ons werkgebied bestrijkt Zwijndrecht en de wijk Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Woon je niet in één van deze plaatsen, maar wil je wel graag bij ons onder controle dan ben je welkom als we verantwoord en op tijd je huis kunnen bereiken. We kunnen dit met elkaar bespreken en toelichten als je contact met ons opneemt. Voel je vrij om met ons te overleggen.

Team verloskundigenpraktijk

In een team van vijf verloskundigen begeleiden wij zwangeren, barenden en kraamvrouwen.

Verloskundigen

  • Marjolein Petterson
  • Marieke den Breejen
  • Silvia Vandeberg

Waarneemsters

  • Dianne Folkers
  • Simone Leclercq

Wat kan je van ons verwachten?

Met behulp van verschillende specialisaties kunnen wij complete eerstelijns zorg bieden. Wij verzorgen naast zwangerschapscontroles, bevallingen- en kraambed begeleidingen ook bloedafnames en echo's in de praktijk.

Het is de bedoeling dat je alle verloskundigen uit de praktijk een keer ontmoet op het spreekuur, zodat wij allemaal een vertrouwd gezicht voor je zijn als de bevalling eenmaal begint. Mocht je het op prijs stellen om wat minder verloskundigen te zien tijdens de zwangerschap horen wij dit graag van je. Wij zullen dit dan met je bespreken.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!