img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Walchers Wonder. Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een vooruitstrevende praktijk. Wij begeleiden jou en jouw partner op een deskundige en vooral persoonlijke manier. Ons doel is het op een zo natuurlijk mogelijke manier begeleiden van de zwangerschap, bevalling en kraambed. Naast de basis verloskundige zorg bieden we je ook extra zorg aan. Lees verder op onze website wat deze zorg inhoudt. Je bent ook van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en verdere uitleg wat wij jou kunnen bieden en natuurlijk een vroege echo bij ons op de praktijk!

Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder

Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis in jouw leven. Net zoals het vader en moeder worden. Als team van de Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder vinden wij het een voorrecht en een uitdaging om jullie hierbij op een professionele, betrokken en persoonlijke manier te begeleiden.

Onze verloskundigenpraktijk

Wij luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. Wij moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en hebben oog voor jouw unieke situatie.

Je bent van harte welkom in onze praktijk!

Team verloskundigenpraktijk

De praktijk bestaat uit vier verloskundigen en twee assistentes:

Verloskundigen

  • Hilda Hament
  • Judith Van Dierendonck
  • Hannelies De Pundert (momenteel afwezig ivm ziekte)
  • Jorina Jobse

Assistentes

  • Judith Weijland
  • Rita Mailinger

Wat kun je van ons verwachten?

Als eerste verloskundigenpraktijk in Zeeland kun je bij ons terecht voor Centering Pregnancy.

In het vanuit Amerika overgenomen zorgconcept CenteringPregnancy wordt je als zwangere individueel benaderd en krijg je samen met andere zwangeren een actieve rol toebedeeld in het zorgproces. Dat werpt vruchten af voor zowel de zwangere als zorgverlener! Sterker nog, uit onderzoek is bewezen dat wie dit volgt langer uit het medische circuit blijft en natuurlijk bevalt!

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!