img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Rotterdam Bevalt
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Rotterdam Bevalt. Wij, Eva Szabados en Roselie van den Berg, staan voor je klaar om je een ontspannen zwangerschap en voorspoedige bevalling te bezorgen. Zodat je zelfverzekerd aan het moederschap kunt beginnen. Rotterdam bevalt! Ons werkgebied is de hele stad Rotterdam, maar in bepaalde gevallen kunnen we ook daarbuiten zorg verlenen. Denk bijvoorbeeld aan Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Neem gerust contact op als je twijfelt of je bij ons terecht kunt. Op dit moment kunnen we vrouwen in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Hongaars, Pools, Slowaaks, Servisch en Horvath te woord staan en vaak kunnen we ook kraamhulp in je eigen taal regelen.

Verloskundigenpraktijk Rotterdam Bevalt

Ben je op zoek naar een kleinschalige verloskundigenpraktijk waarin een persoonlijke aanpak en uitgebreide voorlichting (zo veel mogelijk in je eigen taal) centraal staan? Zoek dan niet verder!

Onze verloskundigenpraktijk

Een zwangerschap en bevalling zijn bijzondere gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Niet alleen je buik wordt langzaamaan dikker, je krijgt ook een cupmaatje meer (of twee…) en je hormonen kunnen je behoorlijk ontregelen. Ondertussen moet je allerlei dingen regelen en maak je keuzes voor jezelf, je kindje en je toekomstige gezin.

Vaak roept dit alles veel vragen op en wij beantwoorden die graag. Daarvoor gaan we het liefst persoonlijk met je in gesprek. Zo kunnen we je het beste helpen en krijg je de antwoorden die bij jou en je persoonlijke situatie passen.

Team verloskundigenpraktijk

In de praktijk werken twee verloskundigen:

  • Roselie van den Berg
  • Eva Szabados

Tijdens je zwangerschap maak je kennis met beide, maar als je een voorkeur hebt voor een van de twee, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Op dit moment kunnen we vrouwen in het Nederlands, Engels, Frans, Hongaars, Pools, Slowaaks en Horvath te woord staan en vaak kunnen we ook kraamhulp in je eigen taal regelen.
  • Een persoonlijke aanpak. Om je goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat we je goed kennen. Daarom nemen we voldoende tijd voor de controles en investeren we in maatwerk.
  • Flexibele oplossingen. Een keertje spreekuur of een echo in de avond of bij je thuis? Bij ons kan het!
  • Een totaalpakket. We hebben diverse specialismen in huis, zoals lactatiekundige zorg en echoscopie, maar daarnaast beschikken we over korte lijnen met andere hulpverleners zoals gynaecologen, osteopaten en kinderartsen. Kortom, we bieden zorg van A tot Z.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.’’

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!