img

Verloskundigenpraktijk Puur

Zwanger willen worden, zwanger zijn én bevallen is een bijzondere periode in jullie leven. Wij bieden aan iedere vrouw en partner, professionele zorg op maat. Wij zien zwanger worden, zwangerschap en geboorte als natuurlijke gebeurtenissen en gaan uit van de kracht van iedere zwangere vrouw en vertrouwen op haar eigen kunnen. Wij staan voor kwaliteit van zorg, persoonlijke begeleiding, aandacht en betrokkenheid voor jou en je partner. In het proces naar ouderschap zullen we jullie op een deskundige en persoonlijke manier begeleiden.

Onze verloskundigenpraktijk

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen, een team met ruim 50 jaar aan ervaring als verloskundigen. Wij werken met veel plezier en enthousiasme en begeleiden gezonde vrouwen met hun partners tijdens hun zwangerschapswens, zwangerschap, bevalling en kraambed.

Team verloskundigenpraktijk

Wij zijn Jeanette Neggers, Fleur Rutzerveld en Katrin Vincenz.
Tijdens jullie zwangerschap leer je ons alle drie kennen, zodat er altijd een vertrouwd gezicht is bij de bevalling en in het kraambed.

Wat kan je van ons verwachten?

Het kwaliteitskeurmerk geeft aan dat we allemaal ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van het KNOV. Dit betekent dat we werken volgens wetenschappelijke onderbouwde protocollen. Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden nemen wij deel aan diverse cursussen, symposia en trainingen. Door middel van cliëntenenquetes evalueren wij ons werk om zodoende de zorg te verbeteren. Wij hebben een goede samenwerking met huisartsen, gynaecologen, kraamcentra en collega verloskundigen.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!