img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Lize Verbaas
Dit kanaal is van verloskundigenpraktijk Lize Verbaas. De praktijk bestaat uit drie verloskundigen en wel Lize Verbaas, Kelly van Winkel en Lotte Waard die hun taak met veel professionaliteit, passie en enthousiasme uitvoeren. Wij vinden een goede begeleiding heel belangrijk zodat er wederzijds vertrouwen zal zijn.

Verloskundigenpraktijk Lize Verbaas

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een leuke en gezellige verloskundigenpraktijk of zoek je informatie over zwanger worden of zwanger zijn. Je gaat een bijzondere periode in nu je zwanger wilt worden, of al zwanger bent.

Het zal een periode van spannende en blijde verwachting zijn, maar het kan ook onzekerheden met zich meebrengen. Als verloskundigen zullen we je zoveel mogelijk ondersteunen tijdens deze periode en met je meeleven naar een goede start als gezin.

Onze verloskundigenpraktijk

Als verloskundigen vinden wij het belangrijk dat jij en je partner op jullie gemak zijn, dat jullie de zorg krijgen die jullie wensen en dat wij jullie begeleiden in het proces van zwanger zijn, bevallen en bij de opstartfase van jullie gezin. We hebben voldoende tijd en ruimte voor de controles en persoonlijke aandacht, we zijn betrokken en vol passie. Doordat wij een kleinschalige praktijk zijn kennen we over het algemeen iedere zwangere vrouw die bij ons ingeschreven is. Ons doel is om jullie een fijne zwangerschap te geven, met voldoende begeleiding en een prachtig nieuw gezin als uitkomst.

Team verloskundigen

  • Lize Verbaas
  • Kelly van Winkel
  • Lotte Waard

Wat kun je van ons verwachten

Je kunt bij ons terecht voor de reguliere verloskundige zorg, maar daarnaast bieden wij ook nog een aantal extra’s aan, namelijk:

  • er is een kinderwensspreekuur
  • we maken de basisecho’s in de eigen praktijk
  • je kunt bij ons terecht voor een versie
  • na de bevalling kun je bij ons terecht voor anticonceptie

Meer informatie vind je op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!