img
Kanaal: verloskundigenpraktijk La Vie in Lichtenvoorde
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk La Vie in Lichtenvoorde. Over ons In onze praktijk werken wij met 3 vaste verloskundigen, 2 waarneemsters en een praktijkassistente. Gea Aalders, Mariƫlle Lovink en Hennie Walgemoet zijn de vaste gezichten, Denise Wetsels en Bernice Lowik, onze vaste waarneemsters en Riekske Engelen werkt op de maandag- en dinsdagochtend als praktijkassistente.

Verloskundigenpraktijk La Vie

"Ben je zwanger, heb je een kinderwens of zoek je een verloskundige voor het verzorgen van de kraamperiode. Wij begeleiden je graag tijdens deze unieke fase in je leven. Onze zorg is persoonlijk, laagdrempelig, fysiologisch en professioneel. Jij en je partner staan centraal".

Onze Verloskundigenpraktijk

Als verloskundigen begeleiden wij de normale (fysiologische) zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De fysiologie, het natuurlijk verloop van het proces, staat bij ons hoog in het vaandel. Het is onze taak om een selectie te maken van wat normaal, fysiologisch is en wat afwijkend. Wij streven naar persoonlijk gerichte zorg, zodat we samen naar een prachtige geboorte kunnen toewerken.

Team La Vie

Gea Aalders en Marielle Kolkman-Lovink zijn de vaste verloskundigen, daarnaast werken we met twee vaste waarneemsters: Hennie Walgemoet en Nina Elferink.
Het team wordt ondersteund en compleet gemaakt door onze assistente Riekske Engelen.

Met ons allen willen wij ervoor zorgen dat jullie goed en persoonlijk begeleid worden en met plezier en vertrouwen naar ons toe komen.

Neem ook een kijkje op onze website.

Gea, Marielle, Hennie, Nina en Riekske

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!