img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Hygiëa
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Hygiëa in Amsterdam. Hygiëa is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Amsterdam Zuid. Daardoor kunnen wij persoonlijke zorg bieden in heel Amsterdam. Ook de continuïteit vinden wij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jullie en jullie kindje maar niet in gevaar komt. We maken extra echo's tijdens je zwangerschap!

Verloskundigenpraktijk Hygiea

Hygiëa is een kleinschalige praktijk in Amsterdam-Zuid. Daardoor kunnen wij persoonlijke zorg bieden. Continuïteit vinden wij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jou en je kindje niet in gevaar komt. We maken extra echo's tijdens je zwangerschap!

Onze verloskundigenpraktijk

Onze spreekuurlocatie is in een gezondheidscentrum waar ook onder andere een diëtist, voetreflextherapeut, hypnotherapeut, acupuncturist en fysiotherapeut gevestigd zijn. Eventueel kun je extra begeleiding krijgen van deze specialisten tijdens de zwangerschap voor klachten en/of angsten voor de bevalling.

Team verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Hygiëa bestaat uit 2 verloskundigen. Wij werken zonder assistenten, wij zijn dus ook de enige twee die je tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed tegenkomt.

Verloskundigen

  • Irena Borcuch
  • Flore Selen

Irena spreekt naast Nederlands, ook Pools en Russisch. Als jullie de Nederlandse taal niet machtig zijn helpen we jullie graag verder in het Pools en/of Russisch tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Veel rust en tijd tijdens de consulten met mogelijkheid tot extra echo's
  • Twee verloskundigen, kleinschalig
  • Welkom vanuit heel Amsterdam
  • Tegen einde zwangerschap huisbezoeken
  • Controles elke 2-3-4 weken, wat prettig aanvoelt

Neem ook een kijkje op www.vphygiea.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!