img

Verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest

Verloskundigenpraktijk "Het Ooievaarsnest" is een verloskundigen- en echoscopiepraktijk ineen. Bij ons kan je terecht voor al je verloskundige zorg.: verloskunde, echoscopie, en ook counseling en prenatale screening.

Onze verloskundigenpraktijk

Als verloskundigen begeleiden wij vrouwen tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. In deze gehele periode controleren wij je regelmatig en geven informatie en adviezen. Daarnaast zijn wij je eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen. Wij begeleiden zowel thuis als in het ziekenhuis de normaal verlopende bevalling. Je mag dus zelf een keuze maken waar je wil bevallen.

Team verloskundigenpraktijk

Wij werken met 6 verloskundigen. Barbara Laan, Suzanne Naron- Ngo Tjeck, Sara Bouwmeester, Suzanne Hers, Heidi de Boer en Sahar Kapan. Barbara Laan , Sara Bouwmeester en Suzanne Naron-Ngo Tjeck zijn ook echoscopisten.

Tijdens je zwangerschap zal je ons allen leren kennen, zodat je een band met ons kunt opbouwen en altijd een vertrouwd gezicht aan je bed krijgt tijdens je bevalling en in het kraambed.

Wat kan je van ons verwachten?

Zwangerschap
Gefeliciteerd met je zwangerschap en van harte welkom in onze praktijk! Een zwangerschap, bevalling en kraambed zijn bijzondere gebeurtenissen. Deze willen wij graag persoonlijk en professioneel begeleiden.
Echoscopie
In onze praktijk kun je terecht voor alle echo's die tijdens je zwangerschap gemaakt kunnen worden.
Bevalling
De bevalling vindt meestal plaats tussen 37 en 42 weken. Beval je eerder of later dan beval je in het ziekenhuis onder leiding van een gynaecoloog. Als de zwangerschap ongecompliceerd verloopt kun je onder onze begeleiding thuis of in het ziekenhuis (poliklinisch) bevallen. Het is belangrijk dat je bevalt op de plaats waar jij je het veiligst voelt. Als er tijdens de thuisbevalling of poliklinische bevalling complicaties optreden, verwijzen we je door naar een gynaecoloog.
Kraambed
In het kraambed komen we jou en je baby een aantal keer thuis bezoeken. Wij zijn gedurende de kraamtijd verantwoordelijk voor de medische zorg van jou en je baby. Naast de begeleiding die jullie krijgen van de kraamverzorgster doen wij een aantal medische controles, beantwoorden we jullie vragen, geven we adviezen en wegen we de baby enkele keren.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!