img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele
Dit is het praktijkkanaal Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele.

Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele

Wij zien zwangerschap, bevalling en kraambed als normale en natuurlijke gebeurtenissen. Wij zijn van mening dat iedereen waarbij de zwangerschap zonder complicaties verloopt, de keuze moet hebben om thuis of in het ziekenhuis te kunnen bevallen onder leiding van een verloskundige die het normale verloop van de bevalling bevordert en bewaakt.

Onze verloskundigenpraktijk

In september 2006 is onze Verloskundigenpraktijk Gemeente Borsele gestart. Ons praktijkgebied bestaat onder andere uit de dorpen in de Zak van Zuid-Beveland, te weten Borssele, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, ’s-Heerenhoek, Heinkenszand, Nisse, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Oudelande, Ovezande, Driewegen, Baarland en 's-Heer Abtskerke. Maar ook zwangeren uit de plaatsen 's-Heer Arendskerke, Wissekerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk en Goes zijn van harte welkom.

Team verloskundigenpraktijk

In de praktijk werken twee vaste verloskundigen:

  • Jolien Dekker
  • Liesbeth Kluijfhout.

Dorien kunt u ontmoeten tijdens ziekte of in vakantietijd. We hechten veel waarde aan de kleinschaligheid van de praktijk.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij willen u, binnen wat medisch mogelijk is, alle ruimte geven om van uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd een hele bijzondere en waardevolle gebeurtenis te maken. Onze taak hierbij is om aan u de best mogelijke zorg te verlenen en dit doen wij door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door middel van het bijwonen van nascholingen, symposia en congressen en door zoveel mogelijk te werken volgens de nieuwste richtlijnen van onze beroepsvereniging. Ook is er regelmatig overleg met andere zorgverleners in de regio die te maken hebben met verloskundige zorg.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!