img
Kanaal: Verloskundigen Praktijk Deurne
Dit is het kanaal van Verloskundigen Praktijk Deurne. Met een gezellig team van 4 bevlogen en ervaren verloskundigen staan wij klaar om je hierbij te begeleiden. Wij staan voor laagdrempelige zorg waarbij we jouw wensen graag combineren met onze kennis en vaardigheden!

Verloskundigenpraktijk Deurne

Zwangerschap, een bijzondere tijd breekt aan! Met een gezellig team van vier bevlogen en ervaren verloskundigen staan wij klaar om je hierbij te begeleiden. Wij staan voor laagdrempelige zorg waarbij we jouw wensen graag combineren met onze kennis en vaardigheden!

Praktijk

De praktijk is gelegen in het Elkerliek-ziekenhuis Deurne en bevindt zich op de 1e etage.
We werken met vier verloskundigen en een verpleegkundige/assistente.

Verloskundigen

  • Anja Panhuijzen
  • Emilie van Schijndel
  • Eveline Oostrom
  • Esmee Bakker

Assistente

  • Wilma Vermeulen

Tijdens de controles in de zwangerschap zie je afwisselend alle verloskundigen, zodat de begeleiding tijdens de bevalling wordt verzorgd door een bekende verloskundige.

Welke zorg kunnen wij je bieden?

Wij staan voor laagdrempelige en goede medische zorg en vinden het belangrijk dat iedere zwangere bij ons persoonlijke zorg krijgt. Er is een prettige samenwerking met de gynaecologen, kraamzorgorganisaties en het jeugdgezondheidszorg in de regio.

Naast zwangerschapscontroles, begeleiding van je bevalling thuis of in het ziekenhuis en kraambedcontroles bieden we ook de vroege echo’s aan in eigen praktijk.

Tevens hebben we een kinderwensspreekuur en plaatsen en verwijderen we spiralen.

Voor meer informatie, kijk gerust op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!