img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk De Zon
Dit is het kanaal van Verloskundigenpraktijk De Zon. Wij zijn gespecialiseerd in het hele traject van kinderwensspreekuur, het begeleiden van je zwangerschap en bevalling, de kraamperiode tot het afsluitend onderzoek zes weken na de bevalling. Mocht je buiten ons werkgebied vallen en toch onder onze zorg willen komen, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Verloskundigenpraktijk de Zon Alkmaar

Bij De Zon wordt je met je zwangerschap in het zonnetje gezet. We nemen je wensen heel serieus en denken graag met je mee. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zitten we ook bij jou in de buurt. We werken in gemeente Alkmaar, Langedijk, Niedorp en in Waarland. Wij zijn no-nonsens, persoonlijk en kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Onze verloskundigenpraktijk

Aangenaam kennis te maken! Verloskundigenpraktijk De Zon is een praktijk met drie bevlogen verloskundigen. Wij delen allemaal dezelfde visie en werken vanuit passie, betrokkenheid en staan open voor jou en je wensen.

Het kan gebeuren dat je in de praktijk kennis maakt met onze waarneemster. Zij neemt dan de werkzaamheden van ons over, omdat wij bijvoorbeeld een studiedag volgen of vakantie hebben.

Team verloskundigenpraktijk

  • Laura van Beek
  • Lisa Berghuis
  • Eva van Duin

Wij kiezen er voor zoveel mogelijk met een vaste waarneemster te werken. Zij past in ons team en kent de afspraken in onze praktijk. Op dit moment is waarnemend verloskundige Fenna Mandemakers bij ons werkzaam.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Persoonlijk aandacht
  • Ruimte voor eigen ideeen
  • Heldere en duidelijke informatie
  • Groot netwerk van professionals

We houden ook regelmatig informatieavonden, zoals de bevallingsinformatieavond en de borstvoedingsinformatieavond.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!