img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Careforyou2
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Careforyou2. Wij zijn een “dorps”praktijk, wat zorgt voor een gemoedelijk, huiselijk karakter. In een relatief klein team van 3 vaste verloskundigen zorgen wij voor jullie. Wij willen geen grote, onpersoonlijke praktijk zijn, maar kiezen er ook bewust voor om niet alleen te werken.

Verloskundigenpraktijk Careforyou2

Ben je op zoek naar een kleine verloskundigenpraktijk in de regio Gilze-Rijen, die het gezin nog echt centraal stelt en professionele zorg levert volgens de laatste inzichten, maar ook “out of the box” durft te denken? Voor begeleiding in deze unieke periode ben je bij ons aan het juiste adres als je zwanger bent (ook na een traject in het ziekenhuis), wilt worden maar ook voor de begeleiding van het kraambed na een medische bevalling.

Onze verloskundigenpraktijk

Wij vinden het erg belangrijk dat we samen met jullie, als team bepalen hoe de zorg er uit gaat zien. Dat proberen we te bereiken door zorg aan te bieden met een klein team van 3 verloskundigen, zodat je altijd contact hebt met een voor jou bekend persoon. De zorg wordt gegeven volgens protocollen en inzichten die gelden in onze regio. Aan het begin van de zwangerschap wordt iedere zwangere individueel met de gynaecoloog besproken.

We zijn 24 uur per dag goed bereikbaar om onze zorg te kunnen bieden.

In onze praktijk: -echospreekuur -avondspreekuur

Team verloskundigenpraktijk

Ons team bestaat uit drie verloskundigen:

  • Bert Ooijen
  • Marlieke van Dok
  • Isa Botermans

Assistente:

  • Elly Oprins

Wat kan je van ons verwachten?

De relatie tussen de zwangere en partner is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen in elkaar. Daarbij hoort eerlijke, duidelijke uitleg naar elkaar toe. Op deze manier werken we toe naar het ultieme moment waarbij het vertrouwen tot uiting komt: de bevalling. De op de praktijk georganiseerde informatieavond geeft jullie de benodigde informatie over wat er allemaal mogelijk is tijdens de bevalling.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!