img

Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost

Wij zijn er trots op jullie welkom te heten in onze professionele praktijk, waarin wij onze passie en kennis inzetten voor de verloskunde en waarbij we ons samen met jullie verantwoordelijk voelen voor een optimaal verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed.

Onze verloskundigenpraktijk

In onze praktijk werken we met negen vaste verloskundigen. Tijdens de zwangerschap zul je ons allemaal leren kennen. Als je gaat bevallen komt degene die op dat moment dienst heeft. In verband met vakanties, en bij zwangerschapsverloven of ziekte kan je een waarneemster tegenkomen.

Team verloskundigenpraktijk

Verloskundigen

Karin Everaarts
Marlize van der Giezen van Veldhuizen
Ciska Zomerdijk
Britt Lupgens
Sarah Kalt
Menke Wijnmaalen Veldhuijzen
Eline Hemminga
Janne ten Brinke
Machteld het Lam Annick Marschand Akker

Praktijkassistenten

Anky du Moulin
Véronique Cornelissen

Wat kan je van ons verwachten?

Zwangerschap van A tot Z

Kinderwens
Het is goed om informatie in te winnen als je een kinderwens hebt. Ook al duurt het misschien nog wel even voordat je echt zwanger wilt worden.

Zwangerschap
Allereerst gefeliciteerd met de zwangerschap! Een spannende periode in je leven. Wij zullen je in deze belangrijke periode begeleiden. Zowel op medisch gebied, als op andere vlakken zullen we er naar streven om de zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bevalling
De bevalling vindt meestal plaats tussen 37 en 42 weken, dus van 3 weken voor tot 2 weken na de uitgerekende datum. Als de zwangerschap ongecompliceerd is verlopen en je bevalt in deze vijf weken, kun je onder onze begeleiding thuis of in het ziekenhuis (poliklinisch) bevallen. Beval je eerder of later dan beval je in het ziekenhuis onder leiding van een gynaecoloog.

Kraambed
In de eerste week na de bevalling komen we je regelmatig thuis bezoeken om de gezondheid van jou en de baby te controleren. We zullen je ook begeleiden bij het geven van borstvoeding. Ook wanneer je in het ziekenhuis bevalt onder leiding van een gynaecoloog komen we jou en je kind bezoeken en controleren als jullie weer thuis zijn. We vinden het prettig als je je tijdens de zwangerschap bij ons aanmeldt, zodat al jullie gegevens bij ons bekend zijn.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!