img
Kanaal: Verloskundigen Midden Limburg
Dit kanaal is van Verloskundigen Midden Limburg.

Verloskundigen Midden Limburg

Wij vinden het een hele eer dat we echtparen mogen begeleiden op weg naar het ouderschap. Iedere zwangere is uniek en behoeft begeleiding op maat tijdens de zwangerschap, baring en kraambed. Wij zien toe op een normaal verloop daarvan.

Onze verloskundigenpraktijk

Sinds 1999 staan wij in de regio Midden-Limburg klaar om je te begeleiden. Dit doen wij met veel enthousiasme en betrokkenheid. Wij werken met twee verloskundigen en een vaste waarneemster, wat het mogelijk maakt om een intensieve band op te bouwen.

Om de verloskundige zorg op een hoog niveau te leveren en te waarborgen werken wij samen met alle ketenpartners in heel Midden-Limburg.

Team verloskundigenpraktijk

Lenie Caris

Mijn naam is Lenie Caris, sinds 1999 werkzaam als verloskundige in deze regio. Sinds mijn 20e levensjaar werk ik in de verloskunde. Het werk is mijn hobby. Naast mijn hobby geniet ik van mijn partner en drie dochters.

Iris Brull

Mijn naam is Iris Brull en sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Verloskundigen Midden Limburg. Ik woon geruime tijd samen met mijn vriend in Maastricht, maar desondanks voel ik me hartstikke thuis in het Midden-Limburgse. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Liz Lievaart

Mijn naam is Liz Lievaart. Sinds juli 2019 versterk ik het team van Verloskundigen Midden Limburg als vaste waarneemster.

Annemarie Voestermans

Ik ben Annemarie Voestermans, de praktijkassistente van Verloskundigen Midden Limburg. Naast mijn werk hier ben ik al sinds 1986 werkzaam in de kraamzorg. Ik ben gehuwd en moeder van drie kinderen. Je kunt mij ontmoeten aan de telefoon bij het maken van een afspraak of tijdens het anticonceptiespreekuur als assistente van de verloskundige.

Wat kun je van ons verwachten?

We streven naar persoonlijke en professionele begeleiding gedurende het hele traject. We staan open voor jullie wensen en ideeën en houden daarbij de kwaliteit van zorg in de gaten.

We kiezen ervoor praktijk te voeren met twee verloskundigen en een vaste waarneemster. Zo is de continuïteit van zorg gewaarborgd en blijft het duidelijk en overzichtelijk.

Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!