img
Kanaal: Verloskundigen Aandelaak
Dit is het kanaal van Verloskundigen Aandelaak in Hoevelaken en Vathorst, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk. afspraak maken? (033) 472 09 81 Voor het maken en verzetten van afspraken zijn we het beste telefonisch te bereiken via (033) 472 09 81. Wilna (praktijkassistent) is aanwezig op; Maandag van 8.45-13 uur Woensdag van 8-12 uur Donderdag van 8.45-13 uur Vrijdag van 8.45-12 uur Controle afspraak, vragen, bevallingen of spoed? 06 21273314 Voor het maken van een eerste controle afspraak, vragen, bevallingen en spoed zijn wij het beste bereikbaar via 06 21273314. Bij geen gehoor adviseren we je om het na enkele minuten nogmaals te proberen of een boodschap in te spreken op de voicemail. De voicemail wordt altijd zo snel mogelijk afgeluisterd en door ons beantwoord.

Verloskundigen Aandelaak

Aandelaak kent 4 gedreven verloskundigen. Wij bieden optimale steun en begeleiding gedurende de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. Wij waken over zowel jouw gezondheid als die van de baby. Naast deskundig zijn wij ook kleinschalig en zeer persoonlijk. Dit om jou de beste verloskundige zorg te bieden.

Onze verloskundigenpraktijk

De verloskunde is voor ons een mooie uitdaging, juist door de vele facetten die het beroep met zich meebrengt. Een prachtige en veelzijdige baan, waarin we dagelijks met de gaafheid, de uniciteit, maar ook de broosheid van nieuw leven te maken hebben. Door de kleinschaligheid van de praktijk is het mogelijk om een vertrouwensband op te bouwen met de aanstaande moeder en partner. Dit maakt de begeleiding in de zwangerschap, maar ook rondom de bevalling en in de kraamtijd extra bijzonder en boeiend!

Team verloskundigenpraktijk

Wij zijn alle vier ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Hiermee laten wij zien dat de kwaliteit van onze zorgverlening een continu aandachtspunt is.

Verloskundigen:

  • Dirrianne
  • Sanne
  • Joke
  • Lisanne

Praktijkassistente:

  • Wilna Ossendrijver

Wat kan je van ons verwachten?

Het doel is de gezondheid van jou en de baby goed in de gaten te houden. Dit begint bij de intake rond de 8-10 weken. De hoeveelheid controles is afhankelijk van het verloop van de zwangerschap. Je hebt bij ons de keuze uit “normale/reguliere” consulten en Centering Pregnancy.

Wij maken echo’s, bekijken de groei van de buik, voelen naar de ligging van de baby, meten de bloeddruk en doen waar nodig bloed/urine onderzoek. Er is tijdens de controles uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van vragen.

Tijdens de controles zullen wij informatie geven over de bevalling en het kraambed. Ook is er voldoende tijd om wensen en verwachtingen te bespreken.

Bij Centering Pregnancy is er de meeste tijd voor het geven van informatie. Uit onderzoek is gebleken dat dit op veel aspecten betere zorg is! Dit is de reden dat wij zowel de zorg door reguliere controles of Centering Pregnancy bieden.

Naast begeleiding bij de zwangerschap, zijn wij er ook voor tijdens de bevalling en de kraamtijd.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!