img
Kanaal: verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne in Haarlem. In 2000 zijn wij met elkaar de praktijk Verloskundigen aan het Spaarne gestart. In al die jaren hebben wij heel veel vrouwen en hun partners mogen begeleiden bij hun zwangerschap, bevalling en kraambed.

Verloskundigen aan het Spaarne

Wij bieden jou, als aanstaande moeder, en jouw ongeboren kindje passende verloskundige zorg. Wij zijn een kundig, hecht & bevlogen team van vier vaste verloskundigen. Wij hebben dezelfde passie: zwangere vrouwen begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Onze verloskundigenpraktijk

Elke zwangere vrouw uit Haarlem, Heemstede e.o. kan zich bij onze verloskundigenpraktijk aanmelden voor verloskundige kwaliteitszorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Of je nu thuis wilt bevallen of in het ziekenhuis, beide is mogelijk onder onze begeleiding.

In onze praktijk en ons werk draait alles om jou: om jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje. Wij begeleiden je met raad en daad, zodat jij volop kunt genieten van deze bijzondere periode in je leven.

Team verloskundigenpraktijk

Ons team verloskundigen bestaat uit:

 • Iris Zwanenburg
 • Cecile Lippes
 • Annemarijke Brienesse
 • Gerardine Schenk

Onze assistentes

 • Andrea Wijngaard
 • Liesbeth van Riel

Zij zijn onze organisatorische steunpilaren. Met hun inzet en kennis zorgen zij dat alle afspraken en administratieve verwerking tijdig wordt gerealiseerd.

Samen met onze assistentes vormen wij een hecht team. Wij veel ervaring in huis en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Patiëntgericht In onze praktijk draait het om jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje. Hierdoor kan jij je optimaal focussen op jouw zwangerschap.
 • 24/ 7 bereikbaar Wij zijn altijd bereikbaar. Bereik ons eenvoudig op ons dagelijks telefonisch spreekuur of via ons spoednummer. Je mag ons altijd bellen als jij je zorgen maakt, we nemen graag je zorgen weg.
 • Avondspreekuur Elke week hebben wij een avondspreekuur. Dus schikt het je niet overdag dan kun je op afspraak ook ’s avonds bij ons terecht. Wel zo gemakkelijk!
 • Volledig vergoed Wij bieden jou complete verloskundige zorg volledig vergoed door jouw zorgverzekering. Daarmee ben jij verzekerd van de beste verloskundige zorg zonder eigen bijdrage.
 • Eigen echocentrum In ons eigen Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot kun je, als je daar behoefte aan hebt, ook terecht voor een vroege echo. Vraag onze assistente naar de mogelijkheden!
 • Korte lijnen ziekenhuis Wij hebben een goede samenwerking met de gynaecologen van het Spaarne Gasthuis. Hierdoor kunnen wij snel overleggen en doorverwijzen, mocht dat in jouw geval wenselijk zijn.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!