img
Kanaal: Verloskundige Praktijk MAMA
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk MAMA. Onze praktijk is centraal gelegen in Parkstad. Dus woon je in Hoensbroek, Heerlen, Brunssum, Amstenrade, Oirsbeek of omgeving meld je dan aan bij ons voor begeleiding tijdens je zwangerschap. Ben je onder begeleiding van de gynaecoloog en zoek je nog een verloskundige voor begeleiding in je kraambed ook dan kun je bij ons terecht!

Verloskundige praktijk MAMA

De periode van je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is een hele bijzondere tijd. Je groeit van koppel naar ouders. Het is goed je uitgebreid voor te bereiden op je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd en het ouderschap.

Onze verloskundigenpraktijk

Onze praktijk is centraal gelegen in Parkstad. Woon je Hoensbroek, Heerlen, Brunssum, Amstenrade, Oirsbeek of omgeving meld je dan aan bij ons voor begeleiding bij kinderwens, tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. Ben je onder begeleiding van de gynaecoloog, ook dan nodigen wij je van harte uit je bij ons aan te melden voor de nazorg in het kraambed. Wij maken echo's in eigen praktijk en hebben tevens avondspreekuur.

Team verloskundigenpraktijk

Linda Verheijden
Marcelle Debets

Wat kan je van ons verwachten?

Omdat we een rustige praktijk hebben, is er veel tijd bij controles in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed. Je ziet slechts 2 personen, waardoor we een goede band kunnen opbouwen. (Ook als je bij de gynaecoloog moet bevallen, kunnen we aanwezig zijn, zodat je toch een bekend gezicht bij de bevalling hebt.)

We verzorgen zorg op maat, omdat iedereen anders is. Er is heel veel mogelijk; thuis, ziekenhuis, bad, baarkruk, lachgas, noem maar op. Er is heel veel bespreekbaar. Hoe natuurlijker de bevalling verloopt, hoe sterker je wordt na de bevalling. Gebruik dit als uitgangswaarde en geniet van deze periode.

Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie KNOV (Koninklijke Nederlandse Organistie van Verloskundigen), in het echoregister en Marcelle ook in het versieregister.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!