img
Kanaal: Verloskundige Praktijk Haarlem-Noord
Dit is het kanaal van verloskundige Praktijk Haarlem-Noord.

Verloskundige Praktijk Haarlem-Noord

Onze verloskundigenpraktijk

Deskundige zorg met persoonlijke aandacht. Onze praktijk biedt verloskundige zorg en aanvullende diensten aan zwangere vrouwen en hun partner in de regio Haarlem en omstreken.

Met een klein team bieden wij volwaardige verloskundige zorg en begeleiding. Wij vinden persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar zijn heel belangrijk.

Team verloskundigenpraktijk

Het team van verloskundigenpraktijk Haarlem-Noord bestaat uit drie vaste verloskundigen, Dieuwke Ottens, Marjon Koster-Zeestraten en Janneke Mathijssen.

Wanneer een van de verloskundigen afwezig is wordt haar spreekuur of dienst overgenomen door een waarneemster. Deze verloskundigen zijn bekend met de visie van de praktijk en werken hier ook naar.

Wat kan je van ons verwachten?

Onze grootste kracht is volwaardige zorg bieden op een kleinschalige en persoonlijke manier. We zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van een persoonlijke band en wederzijds vertrouwen de uiteindelijke bevalling ten goede komt. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor advies en vragen.

Om de zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vinden we het belangrijk onze kennis up-to-date te houden. Dit doen wij door regelmatig bijscholingen te volgen en vaardigheden te trainen. Wij staan dan ook ingeschreven in het BIG-register en in het KNOV-kwaliteitsregister.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!