img
Kanaal: Verloskundig Centrum Uniek
Dit is het kanaal Verloskundig Centrum Uniek. Het team van Uniek is professioneel, betrokken en heeft alle tijd om jullie te leren kennen. Wij bieden alle mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden. Alles georganiseerd onder één dak: controles, echo’s, bloedafname en cursussen & workshops. Het centrum is gevestigd in Rijnsburg, maar iedereen binnen een aanrijdtijd van 20 minuten vanaf de locatie is van harte welkom. Wil je kennismaken? Kom gerust langs voor een lekker kopje koffie of thee.

Verloskundig Centrum Uniek

Wij bieden een uniek concept op het gebied van verloskundige zorg. Bij ons staan jullie centraal; jullie kiezen hoe je de zwangerschap wilt doorlopen. Het centrum is gevestigd in Rijnsburg, maar iedereen binnen een aanrijdtijd van 20 minuten vanaf de locatie is van harte welkom. Wil je kennismaken? Kom gerust langs voor een lekker kopje koffie of een verse muntthee.

Met onderstaand formulier kun je je direct aanmelden. Wil je meer over onze praktijk lezen, scroll dan door naar onder het formulier.

Onze verloskundigenpraktijk

Het team van Uniek is professioneel, betrokken en heeft alle tijd om jullie te leren kennen. Wij bieden alle mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden.
Alles georganiseerd onder één dak: controles, echo’s, bloedafname en cursussen en workshops.

Alle zwangere vrouwen krijgen bij Uniek standaard vier medische echo’s die worden vergoed. Daarnaast is iedereen welkom voor een onbeperkt aantal pretecho’s.
Samen met andere (zorg)professionals die van toegevoegde waarde zijn tijdens en na de zwangerschap zorgen we ervoor dat jullie goed voorbereid zijn op de toekomst en dat jullie in staat zijn zelf de regie te voeren.

Team Verloskundig Centrum Uniek

Het centrum wordt geleid door twee verloskundigen:

  • Annika van Reeken
  • Bianca van Leeuwen

Wat kun je van ons verwachten?

De afspraken maak je in overleg met ons, je bent zo vaak welkom als je wilt.
Tijdens deze afspraken stemmen wij onze begeleiding af op jou. Onze begeleiding is hierdoor op maat.
Naast de begeleiding van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd willen wij jullie ook begeleiden in de voorbereiding op het ouderschap. Onze zorg stopt niet na de kraamweek.

Verder hebben wij ook nog een aantal extra’s:

  • Gratis kinderwens- en anticonceptiespreekuur;
  • Avondspreekuur;
  • Hartjesspreekuur;
  • Huisbezoek om de bevalling te bespreken;
  • Kraamvisites door de verloskundige op een afgesproken tijdstip;
  • Verschillende cursussen en workshops.

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!