img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk 't Geboortehuys
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk 't Geboortehuys. Wij hebben een klein team. met aandacht voor jou! Fijne verloskundigen, en lieve kraamverzorgenden. Je kan bij ons terecht voor alle zorg, maar ook wanneer je alleen kraamzorg wilt, of alleen onze verloskundige zorg. We hebben géén telefonisch spreekuur. Je mag gewoon altijd bellen! Iedereen mag zelf kiezen naar welke verloskundige praktijk ze gaat. Het moet wel een beetje in de buurt zijn... Wil je eerst komen kennismaken? Fijn! Dan kunnen we je persoonlijk vertellen wie we zijn, en hoe we werken. Voel je welkom, je mag vrijblijvend een afspraak maken. Neem ook een kijkje op onze facebookpagina!

t Geboortehuys

Wij hebben een klein team, met aandacht voor jou! Fijne verloskundigen, en lieve kraamverzorgenden. Als je belt krijg je of de verloskundige, of onze assistente aan de telefoon. We hebben géén telefonisch spreekuur. Je mag gewoon altijd bellen!

Onze verloskundigenpraktijk

Onze verloskundigenpraktijk is al jaren bekend in de gemeente Renkum, wellicht ken je ons al wel! We bestaan al sinds de jaren '90. Graag zijn wij er voor je. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke zorg, op èchte aandacht. Je gaat een bijzondere tijd tegemoet. De verwachting van een kindje is onvergetelijk. Wij zetten ons in om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en jullie start als gezin onvergetelijk te maken.

Team verloskundigenpraktijk

Ons team bestaat uit vier verloskundigen:

  • Mirjam van Barneveld
  • Samantha de Laat
  • Esther de Vries
  • Brigitte Tebbe

Wat kun je van ons verwachten?

Wij gunnen elke zwangere een verloskundige. Tijdens je zwangerschap kom je een aantal keren op controle op de praktijk. Afhankelijk van je wensen, en van hoe het met je zwangerschap gaat, spreken we af wanneer je weer op controle komt. Tijdens een controle meten we altijd je bloeddruk. Ook luisteren we naar het hartje van je kindje. Wanneer je liever niet wilt dat dit met de doptone gebeurt, kan dit vanaf 24 weken met de houten toeter. We voelen aan je buik om te bepalen hoe je kindje groeit. Je krijgt adviezen over je zwangerschap, voeding, leefstijl, werken, borstvoeding, voorbereiding op de bevalling, etc. etc. Er is echte aandacht, voor jou, en voor je partner. We bieden je een luisterend oor. Wanneer je in het ziekenhuis op controle gaat, mag je je ook bij ons inschrijven. Ook dan kun je behoefte hebben aan een luisterend oor, of voor aandacht voor meer dan alleen de medische kant van je zwangerschap.

Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!