img
Kanaal: Lichtstad verloskundigen
Dit is het kanaal van Lichtstad verloskundigen. Zwanger? Gefeliciteerd! Er staat je een leuke en soms ook spannende periode te wachten. Wij willen je daar graag in begeleiden. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je direct aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk in Eindhoven.

Lichtstad Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk in Eindhoven Zwanger? Gefeliciteerd! Er staat je een leuke en soms ook spannende periode te wachten. Wij willen je daar graag in begeleiden. Wij zijn een klein team met vele jaren ervaring. Wij werken alle drie evenveel zodat we je allemaal leren kennen tijdens de zwangerschap.

Onze verloskundigenpraktijk

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk, en willen jullie graag goed begeleiden in het proces van zwangerschap naar ouderschap. Als je je prettig voelt en op je gemak bent, zal dat uiteindelijk ook meehelpen om goed te bevallen. Tijdens onze begeleiding doen we er alles aan om jullie zelfvertrouwen te vergroten, zodat je op eigen kracht kunt bevallen in de omgeving die jij prettig vindt. Je kunt hierbij kiezen uit individuele begeleiding of door deelname aan een centering groep. In kleine groepen begeleiden we daar zwangeren die graag meer informatie willen als waar op het gewone spreekuur tijd voor is en die het leuk vinden om ervaringen te delen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten. We hebben sinds 2015 iedere 4-6 weken een nieuwe groep gestart. Bevallen kan thuis, maar ook poliklinisch in het ziekenhuis. Er is ruimte voor jullie eigen ideeën en wensen binnen wat medisch mogelijk is. We hebben een ruime ervaring met thuis bevallen en bevallen in verschillende houdingen.

Team verloskundigenpraktijk

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen:

  • Anne Nijland-Delmee
  • Connie Laarakkers
  • Marjolein Maas

We hebben een praktijkassistente zodat we tijdens het spreekuur niet gestoord worden door telefoontjes

  • Brigitte Broers

Tijdens vakanties en afwezigheid van een van ons versterkt

  • Mieke Beentjes

ons team als waarneemster. Ook hebben we een eigen echoscopiste in het gebouw die voor ons alle echo’s maakt. Ze maakt op verzoek ook pretecho’s en plaatst spiraaltjes. www.echoeindhoven.com

  • Leonie van Loon

Wat kun je van ons verwachten?

  • Echo's in eigen praktijk
  • Centering pregnancy

We zitten in een gezondheidscentrum met een apotheek, huisartsen, een dietiste, een fysiotherapeut en een prikpost onder hetzelfde dak 44 jaar ervaring Altijd mogelijkheid voor extra controles Ruime ervaring met thuisbevalling en bevallen in alternatieve houdingen Goede samenwerking met drie ziekenhuizen Continue begeleiding tijdens je bevalling

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!