img
Kanaal: Verloskundigen Barneveld
Dit is het kanaal van Verloskundigen Barneveld, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Verloskundigen Barneveld

De geboorte van nieuw leven is een groot wonder, waar wij met respect mee omgaan en het als een voorrecht beschouwen daarbij aanwezig te zijn. Tijdens de zwangerschap willen we samen met jullie als a.s. ouders een vertrouwensrelatie opbouwen, waarbij we een team gaan vormen zodat jullie later met plezier kunnen terugkijken op deze intensieve en spannende periode van jullie leven.

Wij zetten onze professionaliteit en deskundigheid in om de geboorte van jullie kindje zo goed mogelijk te begeleiden, daarbij rekening houdend met ieders persoonlijke wensen, levensvisie en behoeftes.

Met onderstaand formulier kun je je direct aanmelden. Wil je meer over onze praktijk lezen, scroll dan door naar onder het formulier.

Onze verloskundigenpraktijk

De praktijk bestaat uit twee teams van vier verloskundigen. Op deze manier creëren we kleinschaligheid, waardoor we een vertrouwensband met jullie kunnen opbouwen en elkaar goed kunnen leren kennen. Daarnaast hebben we als teams onderling een achterwachtregeling, indien er twee bevallingen tegelijk zijn. De gehele gemeente Barneveld valt ons onder werkgebied, waarbij we spreekuur houden in Barneveld, Voorthuizen, Garderen en Kootwijkerbroek.

Team Asklepios

  • Olga Smit
  • Dineke Bokkers
  • Daphne van Loen
  • Sabine van Kooten

Team de Burgt

  • Esther Rietveld
  • Geuri Vos
  • Els Hardeman
  • Janneke Antonis

Praktijk-assistentes

  • Petra Schermers
  • Evelien van Diermen

Wat kun je van ons verwachten?

Geregeld zullen we tijdens de begeleiding diverse keuzemogelijkheden bespreken, zorgvuldige controles uitvoeren om de juiste zorg in te zetten en mogelijke problemen tijdig te onderkennen. Tijdens deze controles willen we voldoende tijd en persoonlijke aandacht geven om te luisteren naar je ervaringen en wensen. Aan het begin van de zwangerschap zullen we samen met jullie een persoonlijk zorgpad opstellen, zodat je op jouw zwangerschap afgestemde zorg mag verwachten.

Doordat we met acht verloskundigen werken in de praktijk, hebben we ook veel specialisaties in huis. Je kunt van ons zorg verwachten op verschillende aandachtsgebieden zoals echografie, uitwendige versie, screening, preconceptioneel advies en lactatiekundige zorg. Ook voor verschillende voorlichtingsavonden en een borstvoedingscursus ben je bij ons van harte welkom.

Voor kennismaking met de verloskundigen en meer info, zie onze website:
www.verloskundigenbarneveld.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!