1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Robin Ingelse

  Gepubliceerd op: 10-15-2020Bewerkt op: 2-7-2106
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-15-2020Bewerkt op: 2-7-2106
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik, Robin Ingelse vorm samen met Joep Ingelse het team van Chiropractie Ingelse in Delft. Chiropractie is een manuele geneeswijze, waarin we ons bezighouden met de diagnose, behandeling en preventie van klachten aan het bewegingsstelsel.

  In onze praktijk streven we ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg aan te bieden. Hoe we dit doen? Door een voortdurende professionele ontwikkeling van de behandelaar. Zo zijn we altijd op de hoogte van de beste technieken, passend bij elke klacht, elk lichaam en elke leeftijd in het proces een optimale gezondheid te bereiken.

  Chiropractie voor zwangere vrouwen

  Ik, Robin ben gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen en baby’s. Je zwangerschap brengt grote veranderingen mee in je lichaam zowel hormonaal als in het bewegingsstelsel, door o.a. het groeien van de buik en een veranderende houding. Veel voorkomende klachten zijn bekkenpijn, pijn rondom het schaambeen en/ of stuitje, hoofdpijn, nek- en rugpijn. Chiropractie kan hierbij helpen.

  Daarnaast zitten we in een zorgcentrum met verschillende disciplines en hebben we regelmatig contact met andere zorgverleners, zoals de verloskundige, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

  Periode rondom de bevalling

  Een blokkade bij het heiligbeen, mogelijk dysfunctie bij het bekkengewricht en gespannen spieren en/ of banden kunnen mogelijk bijdragen aan een moeilijkere bevalling. Ook kan de baby in een stuitligging komen te liggen. Hierbij zouden we je kunnen helpen om de baby te laten draaien met milde technieken aangepast aan jouw klachten en de fase van de zwangerschap. Uiteraard kunnen er ook problemen ontstaan in het bewegingsstelsel tijdens de bevalling en tijdens de 1e weken met een pasgeboren baby waarbij we je ook van dienst kunnen zijn.

  Chiropractie voor baby's

  Je baby kan problemen ontwikkelen tijdens de zwangerschap en/ of bevalling of in de periode daarna. De klacht(en) die je baby heeft kan rechtstreeks invloed hebben op de ontwikkeling. Een baby kan niet zeggen waar het pijn doet en uiten zich daarom uiten in overmatig huilen, geprikkeld/ onrustig/ schrikkerig zijn, slaap- of ritmeproblemen, overstrekken, voorkeurshouding, asymmetrische vorm van het hoofd, problemen met (borst)voeding geven, vertraagde ontwikkeling of constipatie. Een veel genoemd probleem is het KISS-syndroom wat een groot scala van de bovengenoemde problemen omvat.

  Een bewegingsbeperking beïnvloedt niet alleen de gewrichten, maar het algemeen functioneren van het gehele lichaam. Het is belangrijk om bij je baby op tijd te handelen om problemen tijdens het opgroeien te voorkomen. Mocht je je baby hierin herkennen, neem dan gerust contact met ons op.

  Het is onze passie om mensen te helpen en hierdoor weer meer van het leven te laten genieten. Zeker in zo een belangrijke en mooie fase als de zwangerschap en het genieten van een (pasgeboren) baby kunnen we helpen om deze bijzondere periode zo natuurlijk en gezond te laten verlopen.

  Contactgegevens

  Praktijk: Chiropractie Ingelse
  Adres: Ezelsveldlaan 152, 2611 DK Delft
  Website: www.chiropractieingelse.nl
  Telefoonnummer: 015-212 94 91
  E-mail: info@chiropractieingelse.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard