Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Verloskundigenpraktijk Uniek

, 18 May 2021 13:23Laatste update op: 18 June 2021 00:34

Lees deze informatie alvast door.

Wat leuk dat jullie je bij ons hebben ingeschreven. We zien er er naar uit om jullie te ontmoeten!

De komende tijd zal er een heleboel op jullie af gaan komen. Natuurlijk gaan we jullie hier stap voor stap in begeleiden. Aan de hand van dit welkomstbericht krijgen jullie van ons alvast wat informatie.

Zwangerenportaal

Jullie hebben je inmiddels ingeschreven voor het Zwangerenportaal. Het Zwangerenportaal is een beveiligd online platform waar alle informatie en communicatie voor ons én jullie op één plek staan. Op deze plek kunnen wij jullie zwangerschapskaart en bestanden delen. Jullie kunnen hier het dossier, de gedeelde bestanden en afspraken zelf inzien, maar ook allerlei nuttige informatie over de zwangerschap.

Voorkeur ziekenhuis

We willen jullie vragen alvast na te denken over welk ziekenhuis jullie voorkeur heeft mochten er tijdens de zwangerschap of bevalling complicaties ontstaan. Wij werken samen met het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

Voorkeur echocentrum

Verloskundigenpraktijk Uniek heeft een samenwerking met drie echocentra. Jullie vinden deze echocentra op onze website. Kies vooral voor het echocentrum waar jullie een goed gevoel bij hebben, want qua afstanden valt het allemaal te overzien. Het is voor ons prettig als jullie hier ook alvast over na willen denken, zodat we de eerste echo snel voor jullie kunnen inplannen.

Betrouwbare informatie

Op internet is veel informatie beschikbaar, maar niet al deze informatie is even betrouwbaar. Wij raden jullie aan om hier te kijken voor betrouwbare informatie: www.verloskundigenpraktijkuniek.nl/informatie.

Positieve gezondheid

Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past. Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid helpt je kiezen en bespreken wat voor jou belangrijk is. Wij zouden het fijn vinden als jullie dit spinnenweb voor de intake al invullen. Indien gewenst kun je het spinnenweb met ons bespreken tijdens de intake. [https://test.mijnpositievegezondheid.nl/login.php] (https://test.mijnpositievegezondheid.nl/login.php)

Contact

Wij proberen zo snel mogelijk contact met jullie op te nemen voor het maken van de eerste afspraken. Bij vragen kunnen jullie met ons contact opnemen door een email te sturen naar info@verloskundigenpraktijkuniek.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 op 085-7602915.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard