1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Verloskundigenpraktijk Uniek

  Gepubliceerd op: 5-20-2021Bewerkt op: 5-20-2021
  Verloskundigenpraktijk Uniek Gepubliceerd op: 5-20-2021Bewerkt op: 5-20-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Uniek
  Dit is het praktijkkanaal van Verloskundigenpraktijk Uniek

  Welkom bij Verloskundigenpraktijk Uniek

  Ouders worden is een unieke en bijzondere ervaring. Dat vraagt om unieke begeleiding. Door onze unieke manier van werken, zorg aan huis, geloven wij dat er een goede band ontstaat. Wij geloven dat deze vertrouwensband zorgt voor gunstige medische uitkomsten en een goede ervaring. Elk lichaam is uniek, elke vrouw is uniek en daarbij past een unieke aanpak.

  Wij zien het worden van ouders als een natuurlijk proces. Wij proberen dit natuurlijke proces te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Wij geloven in de kracht van de vrouw en ons doel is om elke vrouw in onze praktijk zelf ook in te laten zien hoe krachtig zij is.

  Werkgebied

  Bij verloskundigenpraktijk Uniek zijn wij niet gebonden aan een spreekuurlocatie, omdat de controles plaatsvinden middels huisbezoeken. Door onze unieke manier van werken, zijn wij niet plaatsgebonden en kun je bij ons terecht als je een verloskundige zoekt in de regio Beverwijk, Castricum, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Uitgeest, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.

  Werkwijze

  Je kunt je bij ons inschrijven voor de standaard verloskundige zorg of op ons kinderwensspreekuur. De verloskundige zwangerschapscontroles gebeuren gewoon bij jou thuis. Op deze manier hebben wij voldoende tijd en aandacht voor jullie. Wij doen deze controles overdag, ’s avonds en in het weekend (indien beschikbaar). De medische echo’s zullen worden gedaan in een van de, bij onze praktijk aangesloten, echocentra. Als je voor je zwangerschap onder controle bent in het ziekenhuis, kun je je bij ons ook aanmelden voor de nazorg in het kraambed.

  Inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

  Verloskundigenpraktijk Uniek is een kleinschalige praktijk die het belangrijk vindt om elke vrouw voldoende persoonlijke tijd en aandacht te kunnen geven, afgestemd op haar unieke behoefte. Om er voor te kunnen zorgen dat wij deze werkwijze kunnen waarborgen nemen wij per maand een beperkt aantal zwangeren aan. Ben je zwanger en wil je graag zorg van Verloskundigenpraktijk Uniek, neem dan bij voorkeur vroeg in de zwangerschap contact met ons op.

  “Je bent van harte welkom!”

  Contactgegevens

  Bezoek onze website voor meer informatie: www.verloskundigenpraktijkuniek.nl Je kunt ons ook telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 op 085-7602915 of per e-mail op info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard