Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Praktijkkanaal

ZP® - Magazine

, 24 maart 2020 17:37Laatste update op: 9 april 2020 20:45

Nu we dagelijks geconfronteerd worden met het coronavirus ligt chaos snel op de loer. Heldere communicatie speelt dan een nog grotere rol dan normaal. Cliënten hebben vragen en behoefte aan duidelijkheid. Als zorgverlener wil je dit graag kunnen bieden en zo snel mogelijk, een grote groep cliënten bereiken om deze boodschap over te brengen.

Om overzicht te creëren en te voorkomen dat een cliënt via verschillende kanalen moet zoeken naar informatie, biedt Onatal het praktijkkanaal. Dit kanaal is zelf te beheren, er kan content op worden geplaatst én worden verstuurd naar cliënten. Zo blijft het niet alleen overzichtelijk voor jullie, maar ook voor de cliënten.

Extra functie in Onatal

Het praktijkkanaal is volledig beheerbaar vanuit Onatal. Via een extra functie in het menu kun je eenvoudig nieuwe content publiceren en versturen aan (een selectie van) jouw cliënten, en zelfs direct delen op social media voor het beste bereik.

Dit kanaal loopt naast het reguliere kanaal binnen zwangerenportaal.nl en de content is voor iedereen toegankelijk. Dit houdt in dat je met dit kanaal iedereen kunt bereiken; ook cliënten die nog geen account hebben op zwangerenportaal.nl.

Direct aan de slag met praktijkkanaal

Wil je direct toegang krijgen tot deze extra functionaliteit? Mail dan naar info@zwangerenportaal.nl.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard