Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Voorlichting: bevalling

Verloskundigenpraktijk Portland

, 21 April 2020 20:27Laatste update op: 1 August 2021 09:37

Elke maand zullen wij een digitale voorlichtingsavond gaan organiseren rondom de geboorte van jullie kindje. Wil je meer weten over de mogelijkheden van bevallen en of heb je vragen, neem dan deel aan onze voorlichting.

Vanaf vrijdag 24 april 2020 zullen wij maandelijks een voorlichtingsavond rondom de zwangerschap organiseren, vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus vinden deze momenteel vaker en digitaal plaats. Willen jullie meer weten over bevallen, wat jullie mogelijkheden hierin zijn, praktische zaken die je moet regelen en o.a. zaken als pijnstilling of vragen rondom een medische bevalling dan nodigen we jullie van harte uit in onze online voorlichtingsruimte. Naast de informatie is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor elke voorlichting ontvangen jullie een nieuwe uitnodiging en kun je deelnemen, deelname is vrijblijvend en mag ook vaker zijn als jullie dit fijn vinden. Wij nodigen voor deze voorlichting iedereen uit vanaf 20 weken tot 36 weken zwangerschapsduur.

Deelnemen kan via de volgende link https://talk.perinatologie.nl/voorlichtingvpportland. Mocht deze link onverhoopt niet werken dan zullen we de voorlichting geven middels zoom.

DE EERSTVOLGENDE VOORLICHTINGAVOND IS DINSDAG 31 AUGUSTUS EN START OM 19.00 EN TOT ONGEVEER 20.00-20.30.

Wij hebben er zin in, we hopen jullie snel te mogen zien tijdens een van onze voorlichtingsavonden.

Groetjes, Gardy, Kyra, Mirte en Ilse.

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Magazine

    • Mijn week

    • Zoeken

    • Dashboard