Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Voorlichting: bevalling

Verloskundigenpraktijk Portland

, 21 april 2020 20:27Laatste update op: 25 april 2022 10:20

Elke maand zullen wij een digitale voorlichtingsavond gaan organiseren rondom de geboorte van jullie kindje. Wil je meer weten over de mogelijkheden van bevallen en of heb je vragen, neem dan deel aan onze voorlichting.

Vanaf april 2020 zullen wij meerdere keren per jaar een voorlichtingsavond rondom de zwangerschap organiseren. Willen jullie meer weten over bevallen, wat jullie mogelijkheden hierin zijn, praktische zaken die je moet regelen en o.a. zaken als pijnstilling of vragen rondom een medische bevalling dan nodigen we jullie van harte uit in onze online voorlichtingsruimte. Naast de informatie is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor elke voorlichting ontvangen jullie een nieuwe uitnodiging en kun je deelnemen, deelname is vrijblijvend en mag ook vaker zijn als jullie dit fijn vinden. Wij nodigen voor deze voorlichting iedereen uit vanaf 20 weken tot 36 weken zwangerschapsduur.

Deelnemen kan via zoom, hiervoor is het handig je van te voren even op te geven bij ons zodat wij je 15 minuten voor aanvang een link kunnen sturen.

DE EERSTVOLGENDE VOORLICHTINGAVOND IS MAANDAG 9 MEI EN START OM 19.30 EN TOT ONGEVEER 20.30. GRAAG HOREN WIJ OF JE MEEDOET: OPGEVEN KAN VIA VERLOSKUNDIGENPRAKTIJKPORTLAND@LIVE.NL.

Wij hebben er zin in, we hopen jullie snel te mogen zien tijdens een van onze voorlichtingsavonden.

Groetjes, Gardy, Kyra en Jantine

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Feed

    • Mijn week

    • Cursussen

    • Community

    • Dashboard