1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Uitnodiging voorlichting eerste deel van de zwangerschap

  Gepubliceerd op: 4-12-2020Bewerkt op: 10-7-2021
  Vive Verloskundigen Gepubliceerd op: 4-12-2020Bewerkt op: 10-7-2021
  Geschreven door: Vive Verloskundigen
  Elke maand zullen wij een digitale voorlichting gaan organiseren rondom het eerste deel van de zwangerschap. De voorlichting is voor iedereen vanaf o tot en met 20 weken. Wil je meer weten over wat er allemaal veranderd in je lijf tijdens de zwangerschap, welke kwalen normaal zijn en wat je allemaal moet regelen, neem dan deel aan onze voorlichting.

  Vanaf april 2020 zullen wij maandelijks een voorlichtingsavond rondom de eerste weken van de zwangerschap organiseren, vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus vinden deze momenteel vaker en digitaal plaats. Willen jullie meer weten over de veranderingen in je lijf, diverse zwangerschapskwalen en hoe daarmee om te gaan en/of wat allemaal wel en niet mag in de zwangerschap dan nodigen we jullie van harte uit in onze online voorlichtingsruimte. Naast de informatie is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Voor elke voorlichting ontvangen jullie een nieuwe uitnodiging en kun je deelnemen, deelname is vrijblijvend en mag ook vaker zijn als jullie dit fijn vinden. Wij nodigen voor deze voorlichting iedereen uit vanaf 0 weken tot 20 weken zwangerschapsduur.

  Deelnemen kan via de volgende link https://talk.perinatologie.nl/voorlichtingvpportland.

  Wij hebben er zin in, we hopen jullie snel te mogen zien tijdens een van onze voorlichtingen.

  De aankomende voorlichting is zaterdag 28 November om 16.00, de voorlichting zal ongeveer 1-1.5 uur duren.

  Groetjes, Kyra, Gardy en Jantine

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard