1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Praktijknieuws!

  Verloskundigenpraktijk Portland

  , 12 augustus 2022 16:21Laatste update op: 12 augustus 2022 16:23

  Een andere naam, maar dezelfde praktijk met dezelfde passie en volgens dezelfde visie.

  Lieve cliënten,   Wij hebben mooi nieuws om met jullie te mogen delen! 

  Verloskundigenpraktijk Portland ondergaat momenteel een flinke doorontwikkeling om zo de kwaliteit van onze zorg nog verder te verbeteren en jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. 

  Allereerst een organisatorische wijziging. Op 1 april 2010 is de praktijk met veel liefde gestart door Gardy. Eerst met een collega en later heeft zij de praktijk zelf voortgezet. In maart 2019 kwam Kyra in de praktijk werken. Er ontstond een bijzondere samenwerking met als resultaat dat wij heel graag samen de praktijk wilden voortzetten. Sinds 1 juli 2022 zijn wij daarom verder gegaan als maten. Een samenwerking waar wij beide erg veel zin in hebben!

  Een mooie ontwikkeling waarbij naar ons idee een nieuwe naam past. Vanaf nu zullen wij daarom verder gaan onder de naam Vive Verloskundigen. Een andere naam, maar dezelfde praktijk met dezelfde passie en volgens dezelfde visie: kleinschalig en betrokken. Persoonlijke aandacht en begeleiding blijft uiteraard centraal staan. Want bij ons draait het om jullie. Iedere zwangerschap is bijzonder en wij denken daarom graag mee in jullie wensen. De komende periode zal de naamsverandering steeds meer zichtbaar worden. 

  Naast Gardy en Kyra staat ook onze lieve collega Jantine altijd voor jullie klaar om jullie te begeleiden gedurende jullie hele zwangerschap. Om ons team compleet te maken, krijgen wij er vanaf 1 september nog een collega bij: praktijkassistente Ingrid. Zij zal niet alleen achter de schermen aan de slag gaan, maar ook voor jullie een bekend gezicht worden. Zij zal bij elk spreekuur aanwezig zijn en voor jullie veel praktische zaken regelen. 

  Dan tot slot nog een hele mooie aankondiging waar wij erg trots op zijn: met ingang van 1 oktober openen wij een nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 53 in Poortugaal. Op dit moment wordt er hard geklust om ook van deze locatie een fijne plek te maken, waar we jullie in alle rust kunnen ontvangen. 

  Wij hopen nog vele jaren de praktijk te mogen draaien en met onze nieuwe naam Vive Verloskundigen veel zwangeren en hun partners te mogen begeleiden en natuurlijk veel prachtige kinderen op de wereld te mogen verwelkomen! 

  Warme groeten,  Kyra en Gardy  

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard