1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Onze (onderzoeks)partners

  ZP® - Magazine

  , 12 februari 2021 12:15Laatste update op: 15 februari 2021 16:29

  Om zwangerenportaal.nl in stand te kunnen houden werken wij samen met diverse partners. Niet ieder bedrijf of elke instantie komt hiervoor in aanmerking. Wij willen er namelijk voor zorgen dat deze partners relevant zijn en een aanvulling zijn op de informatie die met cliënten wordt gedeeld. We vertellen je hier graag meer over.

  Overzicht (onderzoeks)partners

  Benieuwd met welke partners wij samenwerken? Of wil je zelf een partner aandragen maar weet je niet of wij hier al mee samenwerken? Hieronder vind je een overzicht van onze landelijke, regionale en lokale partners.

  Landelijke partners

  Wij werken met diverse landelijke (onderzoeks)partners samen, zoals Moeders voor Moeders en het RIVM. Onderstaand vind je het volledige overzicht.

  landelijke partners

  Regionale en lokale partners

  Wij werken met ruim 600 regionale en lokale partners samen van kraamzorgbureaus tot echocentra. Om het overzichtelijk te houden hebben wij ze opgedeeld in categorieën:

  lokale en regionale partners

  Zelf een partner aandragen?

  Wij vinden we het ook belangrijk dat jij achter onze (onderzoeks)partners staat! Zwangerenportaal.nl is immers in het leven geroepen voor zwangeren én zorgverleners. Ontbreekt er volgens jou nog een partner die een bijdrage levert aan de (geboorte)zorg? Laat het ons weten, wij stellen jouw input zeer op prijs!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard