img

Bekeken: 1.315
Kanaal: Vlogchannel van Sanne Bakker
Hi! Mijn naam is Sanne en ik geef je wekelijks een inkijkje in mijn leven als zwangere van ons tweede kindje! Van tips en tricks tot uitjes en geluksmomenten, jij bent erbij.

Zwangerenvlog Sanne - week 19

Spannend moment, de 20-weken echo!

Sanne vertelt in detail waar allemaal naar wordt gekeken.

img Auteur van dit artikel:
Sanne Bakker - vlogster op Zwangerenportaal
Hi! Mijn naam is Sanne Bakker: mama van Hugo en in verwachting van een broertje of zusje! In mijn vlogs laat ik je zien wat ik meemaak. Van emoties tot lichaamsveranderingen en van tips en tricks tot het klaarmaken van de babykamer en cursussen.

Bewaren:
* Alleen je naam wordt bij je reactie getoond, je e-mailadres niet
img
reply

Irene

2018-12-05 16:05:37 Fijn zeg! Gefeliciteerd :) Ik vond t ook wel spannend of er genoeg vruchtwater was, had daar per ongeluk nare verhalen over gelezen. En dat de placenta er goed uitziet. Genietze!
img
reply

Kelly

2019-02-07 07:06:00 Wij hebben morgen de 20 weken echo, inderdaad altijd weer even spannend. Ook al is dit de 3e, toch fijn om weer even te horen wat ze allemaal gaan bekijken. Wel werd ons van te voren al verteld dat er maar 1 volwassen mee mag en geen kinderen. Inderdaad omdat t belangrijk is dat er rust is en concentratie.
img

Sanne

2019-02-11 12:10:52 Hi Kelly, Spannend! Hopelijk is alles goed?! Die ‘regels’ zullen wel verschillen per praktijk. Al zijn ze wel erg streng :-|

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!