imgimg

Over ons

Je bent hier aan het juiste adres voor allerhande informatie met betrekking tot jouw zwangerschap. Wanneer jouw verloskundigenpraktijk bij ons is aangesloten (je kunt vinden of dit zo is bij onder het kopje 'aangesloten praktijken', wordt de communicatie tussen jou en de praktijk voor een belangrijk deel verzorgd door zwangerenportaal.nl. Wanneer jouw verloskundigenpraktijk niet bij ons is aangesloten, vind je hier nog steeds wel een heleboel informatie die waardevol voor je is tijdens jouw zwangerschap.

Wat is zwangerenportaal.nl en hoe werkt het?

Aangemeld en ingelogd

Wanneer je bent aangemeld en ingelogd, biedt Zwangerenportaal.nl een aantal zaken die handig zijn met betrekking tot de begeleiding door de verloskundige tijdens jouw zwangerschap en zorgt voor een efficiënte communicatie tussen jou en de verloskundige.

Niet aangemeld en ingelogd

Wanneer je niet bent aangemeld en ingelogd, is Zwangerenportaal.nl wél een overvloedige bron van informatie met betrekking tot zwangerschap en alles wat daarmee samenhangt. Je bent van harte welkom om hier rond te struinen.

Aangemeld en ingelogd

Wanneer je bent aangemeld en ingelogd, zijn de volgende voorzieningen beschikbaar voor jou.

Je dossier inzien

Binnen je verloskundigenpraktijk wordt een dossier van je bijgehouden, waarin alle nodige gegevens staan over jou en het verloop van je zwangerschap.
Middels zwangerenportaal.nl heb jij zelf direct toegang tot dit dossier.
In het dossier staan alle termen in begrijpelijke taal uitgelegd.

Lees hier hoe je jouw dossier opent en wat je kunt bekijken

Updates controles en onderzoeken

Updates met betrekking tot jouw controles en onderzoeken worden direct in jouw dossier verwerkt. Zo ben je steeds op de hoogte.

Lees hier hoe je jouw updates opent en wat je kunt bekijken

Afspraken en afspraakherinneringen

Jouw afspraken bij je zorgverleners worden vastgelegd. Er wordt toegelicht wat het doel is van een afspraak en wat je eventueel kunt doen ter voorbereiding of wat je moet meenemen naar de afspraak. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je een afspraakherinnering per e-mail. Zo voorkom je dat je per ongeluk afspraken en onderzoeken mist.

Lees hier waar je jouw afspraken vindt

Wekelijkse e-mail met informatie over JOUW zwangerschapsweek

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap.
In deze e-mail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken eraan zitten te komen, of je al een echo moet laten maken en waar je allemaal op kunt letten in die week.

In deze e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.

Lees hier meer over de wekelijkse e-mail

Privacy

Wij nemen jouw privacy serieus. We doen er alles aan om je privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. Daarom houden we ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens en de Europese privacy verordening.

Lees hier onze privacyverklaring

Niet aangemeld en ingelogd

Wanneer je niet bent aangemeld en ingelogd heb je geen toegang tot bovenstaande voorzieningen. Wél heb je toegang tot alle artikelen die op zwangerenportaal.nl staan, die een uitgebreide bron van informatie vormen over alles wat met zwangerschap te maken heeft. Klik hiervoor op het menu bovenaan de pagina.

Ideeënbus

Heb jij ideeën of feedback met betrekking tot zwangerenportaal.nl, waardoor we het nog beter en waardevoller voor je kunnen maken?
Laat het ons weten via info@zwangerenportaal.nl.

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!