1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Veranderingen bij Neeltje in het nieuwe jaar

  Gepubliceerd op: 12-10-2020Bewerkt op: 12-10-2020
  Neeltje Verloskundigenpraktijk Gepubliceerd op: 12-10-2020Bewerkt op: 12-10-2020
  Geschreven door: Neeltje Verloskundigenpraktijk
  Voor alle (aanstaande) Neeltje mama’s en papa’s

  Het afgelopen jaar was een heel bijzonder jaar. We hebben ons allemaal aan moeten passen aan de nieuwe werkelijkheid.

  Ook aankomend jaar wordt een bijzonder jaar. Natuurlijk in de eerste plaats voor jullie omdat jullie een kindje erbij krijgen. Voor Neeltje gaat er ook veel veranderen. Volgend jaar is namelijk het laatste jaar van de praktijk. Maar, iedereen die nu bij Neeltje is ingeschreven krijgt tot en met de bevalling en kraamtijd alle zorg zoals jullie die van ons gewend zijn. Daar veranderd niks aan.

  Sannemarije heeft de afgelopen tijd veel nagedacht over welke plek haar werk als verloskundige en de praktijk inneemt in haar leven. Na vele mooie en intensieve jaren heeft ze de knoop door gehakt en besloten haar werk als verloskundige in 2021 af te bouwen. En zoals jullie weten was Rolien begin dit jaar, na 10 jaar Neeltje, al gestopt met diensten en spreekuren. Zij bouwt af naar haar pensioen. Rianda heeft recent besloten om niet bij Neeltje te blijven en heeft per 1 januari een nieuwe baan in een andere verloskundigenpraktijk, waar zij werk en gezin beter kan combineren. Nita is in 2020 gestart met haar eigen kleinschalige praktijk, gevestigd in Delfzijl.

  Vanaf 1 januari gaan er wel een aantal dingen veranderen. Op het spreekuur en in de diensten -bij bevallingen en kraamvisites- zullen jullie vooral Sannemarije zien. Er is volgend jaar namelijk minder waarneming dan nu. Daarnaast zal je Rolien wat vaker aan de telefoon treffen. Ook zullen we vanaf 1 januari geen nieuwe zwangeren meer inschrijven. Dit betekent dat jullie kindjes straks de laatste Neeltje baby’s gaan zijn. Als jullie vragen hebben mogen jullie natuurlijk, net als altijd, contact met ons opnemen.

  Heel veel goeds voor het nieuwe jaar en tot ziens op de praktijk.

  Warme groet,

  Rolien en Sannemarije, vroedvrouwen van Neeltje

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard