Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Op vakantie geweest?

Verloskundigenpraktijk Mijnvroedvrouw

, 16 August 2020 17:04Laatste update op: 16 August 2020 17:25

Advies 2 weken quarantaine na verblijf in code oranje land. Kijk voor de informatie op de website (https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/coronavirus-veelgestelde-vragen-reizen-naar-het-buitenland)

Ben je op vakantie geweest in een corona code oranje land dan adviseert het RIVM 2 weken quarantaine. Dit geldt voor alle landen buiten Europa zoals Turkije, Marokko maar ook voor een aantal Europese landen en gebieden in Europese landen zoals in Spanje en Frankrijk.

Heb je in deze periode van 2 weken quarantaine een afspraak staan, neem dan contact op met onze assistente om de afspraak te verplaatsen.

Kan een afspraak niet pas na 2 wekenquarantaine plaatsvinden, bel dan voor overleg met onze assistente. Wij zullen dan voorzorgsmaatregelen moeten treffen in onze praktijk om de afspraak door te kunnen laten gaan. Denk hierbij aan beschermde kleding en het dragen van een mondkapje.

Ook in het geval van een spoedconsult vragen wij jullie het ons te melden indien je op vakantie bent geweest in een code oranje land.

Wij vragen jullie medewerking en vertrouwen erop dat jullie de verantwoordelijkheid nemen om ons te melden indien jullie in een code oranje gebied geweest zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mijnvroedvrouw

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard