1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Mark van de Stolpe – financieel adviseur

  ZP® - Magazine

  , 26 januari 2018 14:37Laatste update op: 24 januari 2020 13:59

  Mijn naam is Mark van de Stolpe, financieel adviseur en de S in SB Groep. Gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen. Op mijn 27e heb ik de zaak van mijn ouders overgenomen. Ondertussen heb ik ruime ervaring op het gebied van verzekeringen, hypotheken, lenen en sparen.

  Vanuit onze kantoren in Beverwijk en Bergen bedienen wij onze relaties dagelijks met financieel advies over de meest uiteenlopende zaken. Zowel zakelijk als particulier.

  De RegioBank heeft een aantal speciale betaal- en spaarproducten voor kinderen, bijvoorbeeld de JongWijs-rekening om al vanaf jonge leeftijd met geld om te leren gaan en de Zilvervloot-rekening, waarmee je spaart tot 18-jarige leeftijd.
  De Zilvervloot-rekening is speciaal voor ouders en grootouders om met een flinke bonus (die kan oplopen tot 10%!) te sparen voor later.

  Wij adviseren je ook op het gebied van schenkingen aan kinderen en kleinkinderen.

  Vanuit mijn dagelijkse praktijk zie ik hoe waardevol het is als ouders en of grootouders voor hun (klein-)kinderen sparen. Het is belangrijk om een goede financiële basis te hebben. Als je kindje straks wil studeren, is daar dan geld voor? Of denk eens aan het kopen van een huis? Daar is steeds meer eigen geld voor nodig.

  Met sparen is de tijd je grootste vriend. Als je vanaf de geboorte maandelijks €50 spaart, heb je op je 20ste €12.000,00!
  Dit bedrag is nog exclusief de bonus van de Zilvervloot-rekening en de rente!

  Wil je meer weten over sparen voor (klein-)kinderen?
  Kom dan eens langs op ons kantoor aan de Parallelweg 2 te Beverwijk of Breelaan 39 in Bergen.

  SB Groep RegioBank - www.sbgroep.nl - 0251-261050 - info@sbgroep.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard