1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wij introduceren: het vernieuwde zwangerenportaal.nl

  Gepubliceerd op: 2-24-2020Bewerkt op: 4-8-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-24-2020Bewerkt op: 4-8-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ze is geboren: zwangerenportaal.nl 2.0. Alles zit erop en eraan. Ben jij benieuwd wat zwangerenportaal.nl jou nu allemaal kan bieden? We hebben het voor je op een rij gezet.

  Alles in eigen beheer, wel zo makkelijk

  Bij de voorbereiding op de komst van een baby komt veel kijken. Een eeuwenlange checklist voor baby-inkopen, de verandering van je lichaam, het kiezen van een babynaam en niet te vergeten: de controles bij de verloskundige. Vooral bij het eerste kindje kan er nogal veel informatie op je afkomen en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een overzicht creëren is dan erg fijn en wij helpen je daarbij! Alle informatie op één plek - van afspraken en echofoto’s tot je eigen dossier - wel zo makkelijk. Door de vernieuwingen en updates is alles nog makkelijker te vinden.

  Een constante stroom van leesvoer

  Constant het internet afstruinen op zoek naar informatie omtrent zwangerschapskwaaltjes, termijnecho’s of het laatste nieuws rondom zwangerschap is niet nodig. Op zwangerenportaal.nl vind je alle informatie op één plek. Je kunt hierin zelf kiezen welke onderwerpen je leuk vindt en wilt gaan volgen. Ben je benieuwd hoe het andere zwangeren en kersverse ouders vergaat? Neem dan een kijkje bij de kanalen van onze bloggers & vloggers. Ook kun je je abonneren op deze en andere kanalen, zo mis je gegarandeerd geen nieuwe blogs, vlogs en artikelen. Je bent ten slotte als zwangere al druk genoeg. Heb je de blogs van onze nieuwe bloggers Maarten en Mandy al gelezen?

  Content op maat

  Wanneer je 30 weken zwanger bent, zit je niet meer te wachten op artikelen over zwanger worden, zwangerschapstesten en manieren om je zwangerschap bekend te maken. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij content op maat aan. Volledig afgestemd op de fase waarin jij je - tijdens en na de zwangerschap - bevindt. Alles wat jij wilt weten staat gelijk op onder ‘mijn nieuws’ voor je klaar. Ook ontvang je tijdens je zwangerschap en na de bevalling wekelijks een email met alles wat in die week voor jou van belang is. Bijvoorbeeld informatie over de verschillende echo’s, voorlichtingsavonden, zwangerschapscursussen en het opstellen van een geboorteplan.

  Betrouwbaar: zoals je van ons gewend bent

  Jij wilt tijdens en na je zwangerschap het beste voor je kindje. Dat begrijpen wij en daarom zorgen wij ervoor dat alles wat je op zwangerenportaal leest gecheckt wordt door deskundigen. Ook voldoen wij aan alle hoogste veiligheidsstandaarden. Wist je dat er inmiddels ruim 200 zorgverleners zijn aangesloten bij zwangerenportaal.nl? Samen zorgen we ervoor dat jij toegang hebt tot waardevolle informatie tijdens en na je zwangerschap.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard