1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Speel- en leercentrum REKI

  ZP® - Magazine

  , 18 mei 2020 10:04Laatste update op: 22 juli 2022 09:21

  Start Feel Good Centrum voor kinderen van 0-13 jaar in Delft

  Sinds 31 januari 2022 vormen Speel- en leercentrum REKI & Coaching 1001 Days het eerste Feel Good Centrum in Delft. Wij herkenden ons niet in de negatieve berichten over kinderopvang in de media. Het was tijd om een andere weg in te slaan omdat omgang met kinderen onze passie is! Als voorstanders van een leven lang leren, hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam ‘life coach’ in plaats van pedagogisch medewerker. En blijven we ons uitdagen en in beweging door regelmatig nieuwe opleidingen en trainingen te volgen.

  Bewuste aandacht voor positiviteit voelt goed

  Onze visie is gericht op bewuste aandacht voor een positieve levenshouding en het aanleren van positieve vaardigheden & goede gewoonten bij kinderen van 0-13 jaar.

  Positiviteit ervaren, al op jonge leeftijd, is fijn, voelt goed en verrijkt je leven en dat van anderen. Dat ‘Feel Good gevoel’ wilden we vasthouden en met iedereen delen. In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier ons aanbod en uitvoering vertaald in een uniek Feel Good Centrum met een eigentijds Positief & Gezond Activiteitenprogramma (0-13 jaar). Daarnaast hebben wij voor kinderen een Vroegtijdse Educatie (0-4 jaar), vervanger van VE, en een Verlengde Vroegtijdse Educatie (4-6 jaar) ontwikkeld. Er is een life coach met een afgeronde PABO en 1000dagen Coach® opleiding aanwezig!

  Vertrouw op je eigen innerlijke kompas

  Een pasgeboren baby heeft de rijkdom en wijsheid al in zichzelf. Je kind is van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in zichzelf, en de wereld om zich heen. Heeft een eigen sensitiviteit, een innerlijk kompas, om het eigen leven te (be)leven, zoals hij/zij dat wil. De life coach in de babygroep volgt je kind, biedt prikkels & daagt uit, en leert je kind bewust te worden van de eigen innerlijke kompas (en niet die van een ander). Door je kind vanuit eigen waarden tot keuzes te laten komen, neemt hij/zij de regie over het eigen leven en voelt zich krachtiger.

  Vertaling visie in ons Feel Good Centrum

  Een centrum waar elk kind door zelfontwikkeling, spelenderwijs eerst leert, door voelen en ervaren, dat het goed is om van jezelf te houden en de beste vriend van jezelf te worden. Waar elk kind leert te vertrouwen op de eigen uniek intuïtieve en sensitieve gaven. En die als kracht spelenderwijs te gebruiken om een steeds betere versie van zichzelf te worden.

  Goed nieuws, het kost slechts 2 minuten

  Één druk op deze video link en je kunt een indruk van ons krijgen. Heb je wat langer de tijd, bezoek onze website www.reki.nl of volg ons op Instagram: Speel- en leercentrum REKI (@reki_1990) • Instagram-foto's en -video’s & Facebook: Speel- en leercentrum REKI | Facebook om ons Feel Good gevoel ook te beleven! Wij hopen eenieder ervan te overtuigen dat een verbinding met elkaar wederkerig is, ouder(s) ontlast en elk kind verrijkt.

  Je thuis voelen

  Ons Feel Good Centrum is een warm liefdevol huis. Een thuis waar jij je lekker bij voelt omdat je begrepen wordt zonder woorden en geaccepteerd wordt om wie je bent. Waar je alles kunt zeggen, wat er op je hart ligt, en ook samen kunt zijn zonder te hoeven praten. Waar je mag (dag)dromen, gek doen en erop kan vertrouwen dat je wens uitkomt, op het juiste moment. Waar je speels, ondeugend en creatief kunt zijn en mag genieten van je eigen succes. Waar veel gelachen wordt en we elkaar graag zien.

  Taalkeuze en diversiteit

  Onze life coaches praten Nederlands en Engels. Zij tonen ook interesse in andere talen, die een kind en ouder spreken. Je goed voelen betekent ook dat je kind de vrijheid en ruimte krijgt om tijdens het verblijf bij ons te spreken in de eigen taal. Je voelt je krachtiger als je alleen of met andere vrienden, creatief en fantasierijk kan spelen en visualiseren in je eigen taal. Daarnaast respecteren en waarderen we elke vorm van anders zijn door open te staan voor diversiteit!

  Met plezier elke dag elkaar ontmoeten om samen mooie herinneringen te maken

  Elke dag biedt de life coach je kind nieuwe kansen, uitdagingen & ervaringen. Ga je op ontdekkingsreis naar jezelf, de ander en de wereld om je heen. Beleef je samen speciale momenten & magische situaties en maak je mooie herinneringen voor morgen. En wanneer de dag voorbij is, weet JIJ dat je morgen weer opnieuw kan beginnen met nieuwe en mooie dingen ontdekken, voelen & doen in ons Feel Good Centrum!

  Wees positief en blij want JIJ bent bijzonder!

  Bij ons mag je stralen als een ster omdat JIJ de hoofdrol speelt in je eigen levensverhaal! Samen met de life coach, schrijf jij je eigen levensverhaal ‘Hoe ben ik KNAP en hoe ben jij KNAP'. Maak je elke keer een bladzijde voor je eigen Opgroeiboek van kunstwerken zoals tekeningen, plak- verf- themawerken en delen wij de blijdschap van het eindresultaat met elkaar. Voel jij je prettig als je verstilt, je terugtrekt in een knusse hoek of schrijft in ons ‘Stil Vertrouwen’ boek. Weten wij samen dat jouw creativiteit en verbeeldingskracht uniek zijn en JIJ nieuwe en mooie dingen kunt doen ontstaan, telkens weer!

  Elk kind is in de wieg gelegd voor een prachtig leven!

  Elk kind is voorbestemd om het eigen, unieke leven in de volle breedte te beleven, om alles te hebben wat hij/zij wil en om gelukkig, gezond & vitaal te zijn, vol opwinding en liefde! Onze life coaches staan 4 tot 5 dagen klaar om je kind liefdevol en met oprechte belangstelling te volgen. Zij ondersteunen je kind op weg naar een geweldig leven want de kracht voor alles wat je wilt, zit in je!

  Worden wie je wilt zijn door een open hart, open mind en te handelen in het NU

  ‘Care starts from selfcare, start from selflove’
  Wanneer je liefde & respect voor jezelf voelt in je hart, kun je de verbinding met jezelf, anderen en de wereld aan, op eigen kracht. Door (zelf)compassie kun jij de eigen diversiteit van mogelijkheden laten groeien & van anderen (hoofd-denken), en hierna naar handelen (doen) in het NU. Iedereen is verbonden met elkaar en volwaardig!

  Het leven is simpel en bestaat uit twee soorten dingen- positieve en negatieve

  Elk aspect in je eigen leven is voor jou positief of negatief. Als je leven meer negatieve dan positieve aspecten heeft is er iets heel erg mis. Dat voel je en weet jij ook! In ons Feel Good Centrum bieden wij bewuste aandacht voor positieve dingen zoals een positieve gezondheid & relatie met jezelf en anderen.

  Nieuwe verbindingen in je hersens maken door positiviteit te trainen

  Vanuit de prehistorie zijn je hersenen getraind om voortdurend op zoek te gaan naar mogelijke dreigingen zodat je in staat bent om te overleven door ertegen te vechten, vluchten of bevriezen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je door een proactieve houding en dagelijkse herhaling nieuwe verbindingen in je hersenen kunt maken.

  Jij bent een tovenaar in positieve affirmaties

  Wat je gelooft bepaalt wat je doet en wat er met je gebeurt Je kind heeft de magie al in zich om de beste tovenaar van zichzelf te worden! De toverspreuk heet ‘Affirmaties’. Gedachten en woorden, die dagelijks gebruikt worden. Woorden van zorgen, woede en angst zijn negatieve affirmaties. Optimistische woorden van hoop, geluk en liefde zijn positieve affirmaties. Door ‘negatieve’ gedachten in positieve woorden en acties om te zetten, tovert je kind elk keer weer een positieve verandering in het eigen leven!

  Onze passie is groot en willen we graag met elk kind en ouder delen!

  Contactgegevens

  REKI B.V.
  Kluizenaarsbocht 2-4
  2614 GT Delft
  Tel: 06-30400657|06-20144654
  E-mail: info@reki.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard