Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Reminder coronamaatregelen

Verloskundigenpraktijk Kéita

, 18 September 2020 13:17Laatste update op: 18 September 2020 13:18

REMINDER

Het aantal coronabesmettingen neemt helaas weer toe in deze regio. Wat wij helaas ook zien, is dat de eerder gestelde maatregelen lang niet altijd nageleefd worden. Voor jullie en onze gezondheid zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen weer opnieuw onder de aandacht de te brengen. Hieronder nogmaals de belangrijkste punten:

 • Kom NIET bij klachten, in geval van klachten neem contact op met de assistente om je afspraak te verzetten.
 • Kom het liefst zoveel mogelijk ALLEEN naar de praktijk toe zodat wij met zo min mogelijk mensen in contact komen (bij echo's en belangrijke bespreekmomenten tijdens de zwangerschap is de partner welkom). Dus neem GEEN kinderen, vrienden, familie, opa's of oma's mee naar het spreekuur.
 • Was je handen bij binnenkomst op het toilet
 • Als de partner mee komt moet hij BUITEN wachten, gezien de beperkte ruimte in de wachtkamer en het hierdoor niet kunnen houden aan de 1,5 meter
 • Houd ook in de kraamtijd rekening met zo min mogelijk bezoek op de momenten dat de kraamzorg aanwezig is en wij langskomen voor huisbezoek. Zo kunnen wij én de kraamzorg ook veilig ons werk doen in de kraamperiode.

Wij hopen zo lang mogelijk goede zorg aan jullie te kunnen geven, maar dan is het wel belangrijk dat iedereen zich hieraan houdt. Hopende op jullie begrip!

Plaats een reactie

(0)
user-image

  Gerelateerde artikelen

  Gerelateerde artikelen

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Groeikalender
  Magazine