1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Corona update 16-10-2020

  Verloskundigenpraktijk Kéita

  , 16 oktober 2020 14:46Laatste update op: 16 oktober 2020 14:46

  Wij zullen tijdens de controles een mondkapje dragen om jullie te beschermen, zouden jullie ook een mondkapje op willen doen om ons te beschermen?

  Hieronder de belangrijkste maatregelen:

  ⁃ Wij verzoeken jullie om bij binnenkomst van het gebouw een eigen mondkapje op te zetten en deze ook op te houden tijdens de controles en/of echo’s. ⁃ Was je handen bij binnenkomst op het toilet. ⁃ Kom NIET bij klachten, bij zowel jezelf als je partner, in geval van klachten neem je contact op met de assistente om je afspraak te verzetten en plan een afspraak in voor een coronatest. Als jij of je huisgenoot in afwachting zijn van een testafspraak of testuitslag, kom dan ook NIET naar de praktijk. ⁃ Kom het liefst zoveel mogelijk ALLEEN naar de praktijk toe zodat wij met zo min mogelijk mensen in contact komen (bij echo’s en belangrijke bespreekmomenten tijdens de zwangerschap is de partner welkom). Dus neem GEEN kinderen, vrienden, familie, opa’s of oma’s mee naar het spreekuur. ⁃ Als je partner mee komt moet hij BUITEN wachten gezien de beperkte ruimte in de wachtkamer en het hierdoor niet kunnen houden aan de 1,5 meter. ⁃ De fysieke controles blijven, alleen de counseling is telefonisch. ⁃ Bij bevallingen en kraamvisites zullen wij een mondkapje opzetten op de momenten dat wij geen 1,5 meter afstand kunnen houden naar jullie en/of de kraamverzorgster. ⁃ In het kraambed zullen wij twee keer voor de controles en de hielprik langs komen. Overige controles doen wij zoveel mogelijk telefonisch.

  Vragen? Stel ze gerust! De zorg voor jou en je baby moet ondanks alle maatregelen vanwege Corona doorgaan. Schroom daarom niet bij vragen of zorgen telefonisch contact op te nemen. We beantwoorden je vragen graag en indien nodig zullen we samen met jou kijken naar passende zorg op dat moment.

  Plaats een reactie

  (0)
  user-image
   • Feed

   • Mijn week

   • Cursussen

   • Community

   • Dashboard