Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Werkzaamheden aan de straat en parkeren

Verloskundigen Praktijk IJsselmonde

, 12 March 2021 10:39Laatste update op: 12 March 2021 10:49

De komende weken wordt de straat voor de praktijk opengebroken voor werkzaamheden. De parkeerplaatsen in de straat zijn hierdoor niet beschikbaar.

Beste cliënten,

Als verloskundigenpraktijk hebben we 2 parkeerplaatsen voor de praktijk. Deze parkeerplaatsen hebben we geregeld zodat de hoogzwangere cliënten en cliënten die moeilijk ter been zijn altijd een parkeerplek voor de deur beschikbaar hebben.

We hebben met de uitvoerder van de werkzaamheden af kunnen spreken dat onze parkeerplaatsen zoveel mogelijk behouden blijven in de buurt van de praktijk. Ze zullen de palen met onze parkeerborden zo nodig verplaatsen naar de dichtsbijzijnde beschikbare plekken in de buurt, dit kan aan het begin van de straat zijn of verderop in de straat.

Het is de bedoeling dat deze parkeerplaatsen alleen worden gebruikt voor het bezoek aan de verloskundige dus niet voor de echo’s bij de Star of een bezoek aan de fysiotherapeut. Om ervoor te zorgen dat alleen onze clienten hier gebruik van maken, en jullie niet een melding krijgt van ongeoorloofd parkeren, dienen jullie je binnen te melden bij de assistente en een “parkeerkaart” te halen. Deze parkeerkaart moet op het dashboard van de auto liggen en na het bezoek weer terug gebracht worden bij de assistente. We willen jullie vragen om de alleen van de parkeerplaatsen gebruik te maken als je niet een andere parkeerple kunt vinden zodat zoveel mogelijk van de hoogzwangere dames in de praktijk minder ver hoeven te wandelen naar de praktijk.

Hopelijk valt de overlast van de wegwerkzaamheden mee. Tot snel,

Team van Verloskundigenpraktijk IJsselmonde

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard