Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Lockdown

Verloskundigen Praktijk IJsselmonde

, 21 december 2021 17:05Laatste update op: 21 december 2021 17:38

Maximaal 2 huisgenoten meenemen naar de afspraak

Beste Cliënten,

In verband met de afgekondigde lockdown sturen we jullie deze mail. Vooralsnog zijn er geen wijzigingen in de zorg die wij leveren. Alleen een kleine aanpassing in wat betreft de begeleiders die je meeneemt naar het spreekuur.

Tot nu toe mochten er 2 begeleiders mee naar het spreekuur. Het blijft voor nu nog mogelijk om 2 personen mee te nemen naar de controles (kinderen vallen onder de 2 personen die je meeneemt), maar dit moeten wel huisgenoten zijn. Dus naast je partner, mag er alleen een andere huisgenoot mee. Heb je geen partner, dan mag je 2 andere huisgenoten meenemen, maar geen andere personen. Voor controles in het ziekenhuis, bij Star-SHL en de fysiotherapeut gelden mogelijk andere regels.

Verder willen we je meegeven dat het spreekuur geen uitje is in de lockdown, dus ga er verstandig mee om wie je meeneemt naar het spreekuur ;)

Voor nu blijven de volgende maatregelen van kracht:

Het dragen van een mondmasker is verplicht in de wachtkamer en in de wandelgangen van onze praktijk. Ook tijdens de gehele controle in de spreekkamer. We willen jullie vragen zelf zorg te dragen voor een mondmasker.

Ook tijdens de bevalling, huisbezoeken en kraamvisites blijven we een mondmasker dragen. Wij waarderen het zeer als jullie ook een mondkapje dragen als we binnen 1,5 meter van elkaar komen.

In de ziekenhuizen geldt ook een mondkapjesplicht. Tijdens de bevalling mag de barende het mondkapje afzetten in de verloskamer. Neem er wel een mee voor in de wandelgangen van het ziekenhuis.

We doen ons best om de zorg zoveel mogelijk door te laten gaan en wij hopen op jullie begrip en medewerking hierin.

Rest ons nog te zeggen, dat we ons uiterste best doen om de zorg zoveel mogelijk door te laten gaan.

We wensen jullie hele warme, gezellige kerstdagen en een heel mooi uiteinde met je geliefde(n)!

Veel liefs, Team Verloskundigenpraktijk IJsselmonde

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard