1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hydrofiele doeken: multifunctioneel!

  Gepubliceerd op: 12-3-2019Bewerkt op: 9-13-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-3-2019Bewerkt op: 9-13-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Als je voor de eerste keer ouder wordt, zal het misschien allemaal een beetje overdreven lijken, die ophef over hydrofiele luiers. Maar je kunt er écht niet genoeg van hebben! Hier lees je wat je er allemaal mee kunt.

  Om je baby mee te poetsen

  Hydrofiele luiers zijn ontzettend multifunctioneel en je zult zien dat je ze voor allerlei dingen zult gebruiken. Of je ze nu werkelijk gebruikt als luiers of gewoon als poetsdoekjes, ze zullen altijd van pas komen. 16 ervan op je uitzetlijst is dus écht niet overdreven! Hydrofiele luiers zijn dus eigenlijk hydrofiele doeken, die je voor alles en nog wat gebruikt. Geknoeid met de melk of het eten? Mondjes en handjes afvegen? Hydrofiele doek erbij! Ben je een slabbetje vergeten? Dan gaat het ook prima met een hydrofiele doek.

  Om mee te slapen

  Je zult snel genoeg doorkrijgen dat je hydrofiele doeken ook prima kunt gebruiken voor andere, niet eten-gerelateerde dingen. Zo kun je je baby er prima mee inbakeren! Dit moet je even doorkrijgen, maar het kan je baby prima helpen om rustiger in slaap te vallen. Is het warm zomerweer, dan kan je baby ook prima onder een hydrofiele doek slapen als vervanging voor een dik dekentje. Je kunt er ook prima eentje in een driehoek gevouwen onder het hoofdje leggen, om het beddengoed tegen spuug te beschermen.

  Om mee te nemen

  Je kunt hydrofiele doeken overal mee naartoe nemen, want ze wegen niks en nemen geen ruimte in beslag. Ook zijn ze hartstikke hip! Daarnaast heb je altijd een schone ondergrond bij je, voor als je het verschoonmatje bent vergeten. Je kunt dus met een gerust hart een luier verschonen op een openbare plek door je baby op een hydrofiele doek te leggen. Ook als je geen zin hebt om een heel kleed mee te nemen naar het park, is zo’n doek vaak genoeg!

  Als luier!

  Hydrofiele doeken dienen ook echt als luier! Je moet dit even doorkrijgen, maar het zal je veel kosten besparen op het kopen van luiers. In combinatie met een overbroekje blijft je kindje gegarandeerd droog, en hoef je nooit luiers weg te gooien. Gewoon in de wasmachine en ze kunnen weer mee! Gebruik tijdens het verschonen ook zeker een andere hydrofiele luier om over het piemeltje van je kindje heen te leggen om ongelukjes te voorkomen, in het geval dat je een jongetje hebt.

  Hydrofiele doeken zijn de droom van ieder gezin. Je hebt ze in allerlei hippe kleuren en patronen en ze zijn echt een koopje. Sla er dus een hoop van in als je binnenkort een baby verwacht! Je kunt ze gemakkelijk tegelijk wassen tot wel 90 graden en ze zijn snel weer droog. Heeft je kleine ze niet meer nodig? Dan dienen ze prima als schoonmaakdoeken in het huishouden!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard