1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hoe voel jij je over jouw zwangerschap?

  Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
  House of Birth Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
  Geschreven door: House of Birth
  Weet dat iedere zwangere anders in haar zwangerschap staat en iedere zwangerschap weer een andere ervaring kan zijn.

  Lieve zwangere,

  Weet dat iedere zwangere anders in haar zwangerschap staat en iedere zwangerschap weer een andere ervaring kan zijn. Het kan heel goed zijn dat het idee van zwanger zijn nog een beetje moet landen. Blijdschap, verbazing, ongeloof, onzekerheid, angst en kracht kunnen elkaar in deze tijd afwisselen, soms zelfs per minuut. Om over de lichamelijke veranderingen in een korte tijd nog niet eens te spreken.

  Om je extra te ondersteunen, hoe je ook in deze zwangerschap staat, ontvang je iedere maand een mail met een House of Birth podcast aflevering.

  In deze eerste aflevering vertelt verloskundige Merel uit team Ceder over wat zij in de praktijk merkt dat vrouwen nodig hebben in ieder trimester. Om vrouwen in hetzelfde trimester met elkaar te verbinden host Merel de New Life Circle events in de praktijk.

  Het delen met elkaar is het mooiste onderdeel van de eerste trimester cirkel volgens Merel: “Het is heel mooi om te merken hoe, als vrouwen iets delen, dat door de hele groep wordt gedragen. Ook als het iets negatiefs is, is het niet perse zo dat de hele stemming negatief wordt. Het wordt door iedereen opgevangen en de vrouw die deelt is het dan kwijt.”

  Luister hier de hele podcast met Merel.

  In de New Life Circles kom je elk trimester met andere zwangeren die zich in hetzelfde trimester bevinden bij elkaar. Het is een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

  En... Met de code Welkom@HouseofBirth krijg je nu 15% korting op de door jou geboekte trimester events.

  Bekijk hier de data van het volgende 1st trimester Event.

  Liefs,

  House of Birth

  PS Heb jij al de juiste supplementen in huis? In het eerste trimester raden we je aan om te beginnen met folaat, de actieve vorm van foliumzuur. Je kunt er ook voor kiezen om een all in one multivitamine te nemen speciaal voor de zwangerschap, voor net dat extra beetje support. Hoogwaardige vitamines en supplementen zijn ook te koop in onze webshop. Wil je liever persoonlijk advies? Neem gerust even telefonisch contact met ons op.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard