1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Heb jij je omgeving al verteld over jouw zwangerschap?

    Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
    House of Birth Gepubliceerd op: 10-20-2023Bewerkt op: 4-19-2024
    Geschreven door: House of Birth
    Hoe blijf je bij jezelf, tussen alle verhalen en ervaringen van anderen?

    Lieve zwangere,

    Dit is waarschijnlijk het moment dat je jouw omgeving hebt verteld over je zwangerschap. Of kon je het al veel eerder niet meer voor je houden?

    Dit is dan ook het moment dat je wordt overladen door de bevallingsverhalen van anderen. Een zwangerschap maakt een hoop los in mensen die dit zelf ook hebben ervaren. Hoe blijf je bij jezelf en laat je je niet beïnvloeden?

    In deze podcast aflevering met Sarah, verloskundige in team Ceder, vertelt zij je wat je allemaal tegen kunt komen in deze tijd, maar geeft ze ook een tips over hoe je dicht bij jezelf blijft in je zwangerschap.

    Luister hier de podcast

    Als je merkt dat je het lastig vindt om stil te staan bij je zwangerschap dan helpt het om vaste momenten te kiezen om stil te staan bij je zwangerschap. En onze wekelijkse groepslessen kunnen hierbij helpen. Je hoeft geen ervaring te hebben met sporten en je kunt op ieder moment in je zwangerschap beginnen.

    Probeer nu drie groepslessen in twee weken voor €34,-

    Liefs,

    House of Birth

    PS Wil je een compleet overzicht voor wat je tegen kunt komen in je zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Het meest gelezen boek door onze zwangeren is Mama’en geschreven door Nina Pierson. Dit is misschien wel hét meest complete boek over moeder worden. Je vindt dit boek in onze webshop.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard