1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hoe vind ik een betrouwbare oppas?

  Gepubliceerd op: 2-21-2024Bewerkt op: 2-29-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-21-2024Bewerkt op: 2-29-2024
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: Nina.care
  Wil je weer eens iets voor jezelf doen of eindelijk op die date night? Alleen, wat doe je dan met je kind(eren)? Je kan en wil niet altijd bij vrienden en familie aankloppen. En stel je kiest voor een oppas, hoe en waar vind je die betrouwbare oppas dan?

  Screening oppassers

  Het blijft natuurlijk heel erg spannend je kindje bij iemand achter te laten die je nog niet kent. Hoe weet je dan ook dat een oppas betrouwbaar is? Er zijn meerdere platformen waar je een oppas kan vinden. Let op dat het platform gebruik maakt van:

  • Strikte leeftijdsgrens: Een leeftijdsgrens met alleen oppassers die ouder zijn dan 16 jaar. Om zeker te weten dat ze volwassen en verantwoordelijk genoeg zijn om goed voor de kleintjes te zorgen.
  • Referenties: Elke oppas die zich inschrijft, moet een referentie aanleveren. Op deze manier weet je zeker dat de oppassers ervaren zijn.
  • Persoonlijke screening door het platform: Zodra een oppas haar eerste match met een gezin heeft, belt iemand vanuit het platform de oppas op. Ze nemen dan alles uitgebreid door met de oppas en stellen veel vragen over eerdere oppaservaring.
  • Beoordelingen van ouders: Na elke boeking, worden de ouders gevraagd om hun ervaring met de oppas met het platform te delen. Zo krijgt elke oppas meerdere betrouwbare beoordelingen op haar profiel. Hierdoor kunnen ouders elkaars ervaringen lezen voordat ze hun nieuwe oppas ontmoeten.

  Niet ieder platform doet de screening op deze uitgebreide manier. Een voorbeeld van een platform die dat wel doet is Nina.care.

  Vind je het nog steeds spannend? Een tip! Zorg ervoor dat je zelf thuis bent als je een oppas voor het eerst inschakelt. Of nog beter: Vraag of de oppas eerst een keer langskomt voor een kennismaking zodat je elkaar rustig kunt leren kennen en kan voelen of er een klik is.

  Met 100.000 oppassers en au pairs is Nina.care het grootste oppas en au pair bureau van Nederland! Dankzij strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit hun database vol betrouwbare en leuke oppassers. Benieuwd? Ga naar Nina.care of naar de Nina.care app, maak binnen 5 minuten al een profiel aan, plaats vrijblijvend een oproep en ontvang binnen no time reacties met review en foto van de oppas. Ook de betaling vindt gemakkelijk plaats via de app.

  Tip: Speciaal voor jullie heeft Nina.care een mooie korting, namelijk €10 oppastegoed met code zwangerenportaal2024 (geldig t/m 31.12.2024). Kun jij weer eens iets voor jezelf doen of eindelijk op die date night, terwijl je kid(s) in goede handen zijn bij de gescreende oppassers van Nina.care!

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nina.care

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard